Introductie

Mont Blanc Alpine Estate ligt aan Europa’s grootste skigebied PORTES DU SOLEIL met in de directe nabijheid de indrukwekkende MONT BLANC van ruim 4800 meter hoog, witte bergtoppen in de winter en groene vergezichten in de zomer. Wilt u hier verblijven in uw eigen woning? Dat kan!

Mont Blanc Alpine Estate is een topkwaliteit appartementencomplex, rustig gelegen nabij het centrum van het dorp aan de skipiste van La Chapelle. Er zijn in totaal 24 appartementen, gelijk verdeeld over twee residenties van elk twaalf woningen. De appartementen varieren van 60 m2 tot 140 m2 en daar bovenop zijn er ook nog twee exclusieve penthouses.

De gebouwen kenmerken zich door grote raampartijen met prachtige terrassen en/of balkons en een warme savoyaardse (conform de streek Haute Savoie) uitstraling van buiten en een modern, design-achtige look van binnen, conform het ROMEX concept. Alle appartementen zijn compleet turn-key opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een luxe design-keuken, veelal meerdere luxe badkamers, houten vloeren, comfortabele meubelen, uitstekend slaapcomfort, WiFi en Smart-Tv's etc. Daarnaast beschikt elk appartement over een privé-berging.

In de inpandige parkeergarage bevindt zich een prachtige, luxe welnessruimte met jacuzzi, sauna en fitness apparatuur, alsmede een riante kinderspeelkamer. Naast de vele garageplekken treft u hier ook nog een separaat skidepot aan. Vanuit de parkeergarage heeft u directe toegang (via lift of trap) tot de appartementsgebouwen. Uiteraard zijn beide residenties voorzien van een lift.

Buiten zijn de residenties omgeven door mooie tuinen en is er een verlichte tennisbaan aanwezig.