Appartementen Frankrijk

Op dit moment heeft Romex Investments de volgende woning in de wederverkoop:

LOT A03

Mont Blanc Alpine Estate is het eerste project van Romex dat gelegen is in Europa's grootste skigebied Les Portes du Soleil met in de directe nabijheid de indrukwekkende Mont Blanc van 4800 meter hoog.....

Appartement kopen in Frankrijk: hoe gaat dit in zijn werk?

Een huis kopen in Frankrijk is voor veel mensen een droom. Wilt u deze droom waarmaken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen uw wensen en mogelijkheden inventariseren en aan de hand hiervan ons aanbod van woningen in Frankrijk aan u tonen. Tot slot begeleiden wij u tijdens het gehele koopproces, op juridisch, fiscaal én financieel vlak.

Dromen

Altijd al gedroomd van een appartement in Frankrijk? Maak uw dromen werkelijkheid.

Zoeken

Wij gaan voor u op zoek naar een appartement wat voldoet aan uw wensen.

Kijken

Samen met u bekijken wij het aanbod appartementen.

Kopen

Vervolgens begeleiden wij u in het koopproces.

Wederverkoop

Als u ervoor kiest om een huis te kopen in Frankrijk, dan wordt u op juridisch, fiscaal en financieel vlak begeleid door specialisten. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende procedurele begeleiding, zowel in Nederland als in Frankrijk. U krijgt bij ons één vast aanspreekpunt en daarnaast heeft Romex Investments zeer goede contacten met Franse hypotheekverstrekkers.

Een huis kopen in Frankrijk waar u het hele jaar door van kan genieten

Van een tweede huis in de Franse Alpen kunt u zowel tijdens het wintersportseizoen als in de zomer genieten. In Portes de Soleil kun je heel goed skiën, maar het wordt ook wel het Mountainbike Mekka van de Alpen genoemd. Daarnaast kunt u prachtige wandelingen door het gebied maken en recreëren op het meer van Genève.

Skiën in Europa’s grootste skigebied, Les Portes du Soleil

Les Portes du Soleil is hét grootste skigebied van Europa, met wel 650 km aan skipistes.

Van december tot soms ver in mei kan men genieten van een overvloed aan zon en sneeuw. Skiërs van elk niveau kunnen hier terecht. Beginners en families met kinderen kunnen terecht op de lokale skipistes van Abondance. De pistes van Les Portes du Soleil variëren van uitgestrekt en breed tot steil en smal voor de gevorderde skiër.

Wachttijden kent men vrijwel niet, vanwege de grote liftcapaciteiten en de uitgestrektheid van de skigebieden.

Romex: Nieuwe projecten

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol van Romex bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.