Alfons Residenz Oberndorf - St. Johann in Tirol

BINNENKORT IN DE VERKOOP!

Status: Binnenkort in de verkoop | Circa 9 woningen

Luxe appartementen kopen in Tirol

Met een vakantiehuis in Tirol geniet u in de zomer en winter van de frisse berglucht in Oostenrijk. Ontdek in de winter samen met familie of vrienden de skipistes en de gezellige après-ski-gelegenheden van Oberndorf en ga in de zomer wandelen of mountainbiken in de Alpen. ROMEX investments begeleidt u bij het kopen van een uniek appartement in de Alpen, waardoor u geniet van de volgende voordelen:

  • Luxe, volledig afgewerkte appartementen
  • Juridisch, fiscaal en financieel advies
  • Vast aanspreekpunt
  • Volledig ingericht appartement

De bouw van het project start medio 2018 en de oplevering staat gepland voor eind 2019.

Brochure opvragen Romex concept

Over het project Alfons Residenz Oberndorf

Het nieuwe project van ROMEX Investments in Oberndorf betreft een kleinschalig project met slechts twintig woningen, verdeeld over twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn. Het gehele project bestaat uit:

  • Negen woningen op de begane grond;
  • Zes woningen op de eerste etage;
  • Vier woningen op de tweede etage;
  • Een mega-penthouse onder het
  • Woningen van 33 m2 tot 120m2.

Van deze woningen bieden wij acht appartementen en het penthouse in de verkoop aan. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 33 m2, geschikt voor twee tot vier personen, tot een penthouse van bijna 120 m2 voor zes à zeven personen.

Faciliteiten

Onder het gebouw bevindt zich een grote parkeergarage met 34 parkeerplaatsen en daarnaast zijn er buiten-parkeerplaatsen aanwezig. Daarnaast is er een skidepot, een stalling voor fietsen en zijn er elektrische laadpalen voor auto’s. Indien gewenst kunt u een separate opbergruimte aanschaffen, die uitsluitend bestemd is voor de eigenaar.

Contact met ROMEX Investments

Wilt u meer weten over het project Alfons Residenz Oberndorf? Neem voor al uw vragen gerust contact op met ROMEX Investments. Stuur ons een mail via info@romex-investments.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)79 361 59 27.

Contactinformatie

Locatie en voorzieningen

Het complex bevindt zich middenin het centrum van Oberndorf. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht op de bergen van de Wilder Kaiser. De gondellift ligt aan de andere kant van het dorp en is binnen een paar minuten rijden bereikbaar. Ook stopt de skibus vlakbij het complex. Het centrum van Kitzbühel en de beroemde Hahnenkamm ligt op slechts vijf minuten rijden van Oberndorf.

Samenwerking ROMEX en arCus Bauerrichtung GmbH

Voor dit project is ROMEX een samenwerkingsverband aangegaan met de gerenommeerde Duitse en Oostenrijkse ontwikkelaar arCus Bauerrichtung GmbH. arCus is in het bezit van unieke locaties en staat bekend om hun degelijke ontwikkeling en solide bouw. Ze leveren een hoogwaardige kwaliteit die minstens gelijk is aan de kwaliteit die u van ROMEX bent gewend. ROMEX heeft voor dit unieke project de exclusiviteit voor Nederland, zowel qua verkoop als voor de verhuur.

Volledig afgewerkte woningen

ROMEX verzorgt voor u de inrichting van de woningen. U bepaalt als toekomstige eigenaar, in overleg met onze interieurspecialist, de inrichting van de volledige woning. De woningen van ROMEX zijn altijd volledig afgewerkt en stijlvol ingericht. Bekijk onze andere projecten in Oostenrijk voor een sfeerimpressie van eerder opgeleverde appartementen.

Vakantiehuizen voor eigen gebruik en verhuur

Een ander groot voordeel bij dit project is, dat u naast de verhuur (toeristische bestemming) ook zelf voldoende gebruik kunt maken van de woning voor vakanties. Iets wat in Oostenrijk steeds lastiger wordt, aangezien men absoluut geen ‘Freizeitwohnsitze’ meer wil toestaan. Voor dit project zijn er vergunningen verleend, die een zekere mate van eigen gebruik wel toestaan.

Brochure aanvragen

Heeft u interesse in een van de appartementen? Via onderstaand contactformulier vraagt u een brochure op van het project Alfons Residenz Oberndorf, gelegen in St. Johann in Tirol.