Introductie

Het nieuwe project van Romex Investments in Oberndorf betreft wederom een kleinschalig project met slechts een 20-tal woningen verdeeld over 2 gebouwen, die met elkaar zijn verbonden. Op de begane grond bevinden zich 9 woningen, op de 1e etage 6 woningen, op de 2e etage 4 woningen en onder het dak bevindt zich eenmega Penthouse. Van deze woningen zullen wij 8 appartementen en het penthouse in de verkoop aanbieden. Onder het gebouw bevindt zich een grote parkeergarage met 34 parkeerplaatsen, terwijl er ook buiten-parkeerplaatsen voorradig zijn.

Uiteraard is er ook een skidepot, een stalling voor fietsen en elektrische laadpalen voor auto’s. Indien gewenst kan een separate opbergruimte worden aangeschafd, die uitsluitend bestemd is voor de eigenaar.

Er zijn woningen te koop vanaf ca. 33 m2 voor 2 tot 4 personen tot een Penthouse van bijna 120 m2 voor 6 a 7 personen.

De locatie bevindt zich middenin het centrum van Oberndorf met rondom een prachtig uitzicht op de bergen van de Wilder Kaiser. De gondellift ligt aan de andere kant van het dorp en is binnen een paar minuten rijden bereikbaar. Ook stopt de skibus vlakbij het complex. Het centrum van Kitzbühel met de beroemde Hahnenkamm ligt op slechts 5 minuten rijden van de locatie.

Voor dit project is Romex een samenwerkingsverband aangegaan met de gerenommeerde Duitse en Oostenrijkse ontwikkelaar Arcus Bauerrichtung GmbH. Zij zijn in bezit van unieke locaties en staan bekend om hun degelijke ontwikkeling en solide bouw. Zij leveren een hoogwaardige kwaliteit die minstens gelijk is aan de kwaliteit die u van Romex bent gewend.

Romex heeft voor dit unieke project de exclusiviteit voor Nederland, zowel qua verkoop als voor de verhuur. Daarnaast verzorgt Romex de inrichting van de woningen. Zo kunt u als toekomstige eigenaar in overleg met onze interieurspecialist de inrichting van uw woning samenstellen.

De bouw van het project start medio 2018 en de oplevering staat gepland voor eind 2019.

Een ander groot voordeel bij dit project is, dat u naast de verhuur (toeristische bestemming) ook zelf voldoende gebruik kunt maken van de woning voor vakanties. Iets wat in Oostenrijk steeds lastiger wordt, aangezien men absoluut geen ‘Freizeitwohnsitze’ meer wil toestaan. Voor dit project zijn er echter dusdanige vergunningen verleend, die een zekere mate van eigen gebruik wel toestaan.