Te Koop: Penthouse TOP 11 |Gerlos, Oostenrijk | Prijs: € 1.190.000,- | ca. 210 m2

Unieke mogelijkheid om eigenaar te worden van één prachtig penthouse appartementen in het populaire en gezellige Oostenrijkse bergdorp Gerlos, Tirol Oostenrijk. Het appartement bevindt zich in het 2011 opgeleverde appartementengebouw Gerlos Alpine Estate welke prachtig is gelegen aan de rand van het dorp. De Residentie bestaat uit 11 zeer luxe en comfortabele woningen van 80  tot 200 vierkante meter. Onderdeel van het concept is dat de woning, naast eigen gebruik, verhuurd kan worden aan toeristen. De verhuur verloopt via onze eigen verhuurorganisatie Romex Restate. Romex Restate werkt met partnerorganisaties als TUI, Chalet.nl, Bookings.com etc. Graag laten wij op kantoor de beproefde verhuurcijfers zien.

Land: Oostenrijk
Dorp: Gerlos
Project: Gerlos Alpine Estate
Bouwjaar: 2011
Oppervlakte: ca. 210 m2 woonoppervlakte
Aantal kamers: 6 ( 5 slaapkamers )
Bijzonderheden:
Unieke mogelijkheid om eigenaar te worden van een prachtig ruim hoekappartement op het zuidwesten in Gerlos. Het appartement beschikt over een zeer ruim terras van 150m2 met prachtig uitzicht op de bergen, 1 slaapkamer voor 2 personen, nog een tweede slaapkamer voor twee personen welke een doorloop heeft naar een derde kamer waarin een stapelbed heeft staan. 1 ruime badkamer met inloopdouche, toilet en hoekligbad, separaat toilet, 1 parkeerplaatse in parkeergarage, separate berging elders in het gebouw. Het appartement wordt verkocht inclusief inrichting, luxe keuken met Miele apparatuur, meerdere TV's, WiFi, sauna, bad met flatscreen-tv, groot dakterras met jacuzzi (ca. 80m2) etc.
Prijs: 
netto koopsom € 1.190.000,- De netto koopsom is exclusief 20% BTW. Bij verhuur is de BTW direct terug te vorderen. Financiering mogelijk tot ca. 70% van de koopsom
Overige kosten koper: 1. Overdrachtsbelasting (3,5% van verkoopprijs, incl. BTW) 2. Eigendomsrecht, kosten registratie kadaster (1,1% van verkoopprijs, incl. BTW) 3. Juridische kosten, incl. notaris etc. (ca. 3% van verkoopprijs, incl. BTW)

Voor meer informatie contacteer Joren Exler op +31 (0) 79 3615927.

Tweede etage/entree:Eerste etage: