Introductie

Eind 2011 heeft Romex het appartementencomplex Gerlos Mountain Estate opgeleverd. Het complex ligt middenin het centrum van Gerlos en ligt tegenover het pittoreske kerkje en de dalafdaling. Dit kleinschalige complex bestaat uit 8 prachtige en comfortabele appartementen met bovenop een magnifiek penthouse.

Héérlijk wintersporten op hoog niveau? Gerlos Mountain Estate ligt midden in het centrum van Gerlos tegenover het pittoreske kerkje en de dalafdaling. De residentie kenmerkt zich door de warme Oostenrijkse uitstraling van buiten en een modern, design-achtige look van binnen, conform het Romex concept.

De appartementen zijn onder andere voorzien van zeer compleet uitgeruste luxe design-keukens, veelal luxe badkamers, uitstekend slaapcomfort, comfortabele design meubelen, WiFi en Smart-Tv's. Het schitterende, zeer ruime penthouse beschikt bovendien over een adembenemend uitzicht, enerzijds op de dalafdaling, anderzijds over het prachtige bergdorp Gerlos. Vanaf de half overkapte ruime terrassen kunt u hier in alle rust genieten van de naar beneden komende skiërs of van de met sneeuw bedekte Oostenrijkse bergtoppen.

Uw auto parkeert u in de inpandige parkeergarage (gratis) wat geen overbodige luxe is in het centrum van Gerlos. Hier bevindt zich tevens het algemene skidepot en de lift naar uw appartement.

Evenals onze andere projecten zijn de appartementen van Gerlos Mountain Estate voorzien van alle luxe en comfort, die u zich maar wensen kan.

GERLOS ligt op een hoogte van ruim 1300 meter en is absoluut sneeuwzeker. Het ligt middenin de Zillertal Arena met in totaal zo’n 200km skipistes in allerlei variaties en biedt aan zowel beginner, als gevorderde een veelheid van mogelijkheden. In het centrum van het knusse bergdorp vindt u vele restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. De Après-Ski mogelijkheden zijn ruim en beroemd!