Introductie

Het in 2013 opgeleverde Kaprun Glacier Estate situeert zich hooggelegen op de zuidhelling van een berg aan de rand van Kaprun, tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel. Dit is natuurlijk niet toevallig één van de mooiste plekjes die ROMEX heeft aangekocht voor de ontwikkeling van wederom een prachtig Estate.

Vanuit de penthouses en appartementen met hun grote terrassen heeft u een wijds uitzicht op de imposante bergen, de indrukwekkende Gletsjer, de locale skipistes en over het prachtige bergdorp Kaprun. U treft er als vanouds de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer aan en de uitermate vriendelijke lokale bevolking, die altijd zeer ‘service-minded’ is. De toeristen worden op hun wenken bediend en zal het aan niets ontbreken.

Naast de 10 luxe appartementen zijn er drie magnifieke penthouses die een prachtig wijds uitzicht hebben op de omringende bergen. Alle appartementen zijn turn-key opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een luxe design-keuken, veelal luxe badkamers, goed slaapcomfort, een sauna, openbaar, WiFi en Smart-Tv's.

In Kaprun en het vlakbij gelegen Zell am See zijn vele winkeltjes, cafeetjes en veelal culinaire, restaurants. Daarnaast bieden deze plaatsen een rijk en gevarieerd uitgaansleven voor jong en oud gedurende het hele jaar door. Kortom, een heerlijk vierseizoenen vakantiegebied!

De bereikbaarheid van Kaprun – Zell am See is uitstekend, zowel met de auto als per vliegtuig of met de trein. De afstand bedraagt zo’n 950 km vanaf Utrecht en het treinstation van Zell am See ligt op slechts 8 km afstand. De laatste 50 km is in ongeveer 50 minuten te rijden, aangezien wegen goed worden onderhouden en er bij sneeuwval onmiddellijk geruimd en gestrooid wordt.

Kaprun ligt op een hoogte van ongeveer 800 meter vlakbij de sneeuwzekere gletsjer van de Kitzsteinhorn. Tussen de ruim 140 kilometer aan pistes vinden skiërs van alle niveaus afdalingen naar wens. In het centrum van Kaprun vindt u vele restaurants en diverse uitgaansgelegenheden.