Introductie

Het allereerste project van Romex is Residence Zillertal. Het ligt prachtig gelegen aan de rand van het gezellige, authentieke bergdorp Gerlos in Tirol, Oostenrijk. De Residence bestaat uit 15 zeer luxe en comfortabele woningen van 60 m2 tot 140 m2.

Héérlijk genieten van 4-sterren luxe comfort in het exclusieve en rustig gelegen Residence Zillertal. Residence Zillertal is een topkwaliteit appartementengebouw, gelegen aan de rand van het centrum van het prachtige bergdorp Gerlos. De vele après-ski gelegenheden vindt u op korte afstand, maar ver genoeg om van een goede nachtrust te kunnen genieten.

De residentie kenmerkt zich door de ruime appartementen, warme Oostenrijkse uitstraling van buiten en een moderne, design-achtige look van binnen, conform het Romex concept.

Alle appartementen zijn onder andere voorzien van een luxe design-keuken, veelal luxe badkamers, uitstekend slaapcomfort, comfortabele en design meubelen, WiFi, Smart Tv's met Nederlandse televisie etc.

Uw bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar. Wilt u een tussentijdse schoonmaak of nieuwe handdoeken? Dan kunt u dit bij de receptie aanvragen. Ook kunt u dagelijks verse broodjes bij uw appartement laten afleveren.

In het eerste winterseizoen (2008-2009) had Residence Zillertal een bezettingsgraad van meer dan 85% en de reactie waren overweldigend. Op de beoordelingssites Zoover en Cheqqer kunt u ervaringen teruglezen. Dit jaar heeft Residence Zillertal de Zoover Award gewonnen voor beste locatie uit de omgeving in de categorie appartementen.