Introductie

RESIDENZ DRACHENSTEIN: Exclusief appartementencomplex op unieke locatie

Residenz Drachenstein Wildschönau is begin januari 2017 opgeleverd. Het appartementencomplex is van topkwaliteit, mooi, rustig en centraal gelegen in het dorp Niederau op slechts 500 meter afstand van de skiliften. Residenz Drachenstein Wildschönau bevindt zich in het oeroude skidorp Niederau, in het prachtige gebied van de Wildschönau. Dit gebied behoort tegenwoordig tot 'De top 10 beste skigebieden van Tirol'!

Bij Romex draait in eerste instantie alles om locatie bij het ontwikkelen van een nieuw project. Ook ditmaal is men er wederom in geslaagd een ‘triple AAA’ locatie aan te kopen in de sneeuwzekere Oostenrijkse Alpen. Ditmaal in Niederau in de Wildschönau, één van de oudste en mooiste vakantiegebieden in Tirol, Oostenrijk. Residenz Drachenstein Wildschönau is van topkwaliteit, mooi, rustig en centraal gelegen in het dorp Niederau op slechts circa 500 meter van de skiliften. Het centrum van het dorp bevindt zich vlakbij de locatie. De appartementen en penthouses hebben een zuid en/of zuid-west ligging en hebben allemaal een wijds uitzicht op de Wildschönauer Bergen, het dorp Niederau en de afdalingen van het lokale Markbachjoch skigebied.

Er zijn in totaal 25 appartementen, variërend van 30 m2 tot wel 150 m2 (voor 2 tot 8/10 personen). Daarnaast zijn er nog 4 exclusieve, zeer luxe en ruime penthouses (150 m2 tot 200 m2 voor 8 tot 12 personen) op de bovenste verdieping met een fabelachtig wijds uitzicht. Het gebouw kenmerkt zich door een traditionele, warme Oostenrijkse uitstraling van buiten met veel glas en prachtige, ruime terrassen en/of balkons en een modern, design-achtige look van binnen, conform het ROMEX concept.

Alle appartementen zijn volledig turn-key opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een luxe design keuken, veelal meerdere luxe badkamers, comfortabele meubelen, uitstekend slaapcomfort, WiFi en meerdere Smart-TV’s etc. Ook beschikt elk appartement over een privé-berging en één of meerdere parkeerplaatsen.

Het appartementencomplex is voorzien van een luxe wellnessruimte met jacuzzi, sauna, hamam, douches etc. Tevens is er een receptie een separaat was- en droogruimte en skidepot aanwezig. In de inpandige parkeergarage treft u de vele garageplekken aan. Vanuit de parkeergarage heeft u direct toegang (via lift of trap) tot het appartementsgebouw. Uiteraard is de residentie voorzien van een lift.

Sinds 2012 is de Wildschönau verbonden met het skigebied van het Alpbachtal middels één van de modernste gondelbanen. Gevolg: een immens skigebied van circa 150 km skipistes, geschikt voor werkelijk alle niveaus. Het skigebied ‘SKIJUWEL WILDSCHÖNAU-ALPBACHTAL’ behoort tegenwoordig dan ook tot de TOP 10 BESTE SKIGEBIEDEN VAN TIROL! Het is met name ook de authentieke, landelijke sfeer van dit prachtige gebied, die vele vakantiegangers zo waarderen.