Introductie

Romex is aangevangen met de verkoop van het nieuwe project: Residenz Illyrica Tirol in het Oostenrijkse Westendorf.

Residenz Illyrica Tirol is een luxueus appartementen-hotel en zal bestaan uit circa 40 appartementen. Deze woningen variëren van studio appartementen van ca. 30 m2 tot aan penthouses van ca.180 m2. Het appartementen-hotel kenmerkt zich door een traditionele Oostenrijkse uitstraling van buiten, met natuurlijke materialen en veel gebruik van oud hout. Alle appartementen zullen beschikken over ruime terrassen en/of balkons die uitkijken op de Kitzbüheler Alpen. Het interieur is conform het Romex concept met een design-achtige look, luxe en modern in combinatie met oud hout en een warme uitstraling.

Daarnaast zullen alle appartementen turn-key worden opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een design keuken, veelal luxe badkamers, comfortabele meubelen, uitstekend slaapcomfort, WiFi en Smart-Tv's. Ook beschikt elk appartement over een privé berging en één of meerdere parkeerplaatsen.

Het appartementen-hotel zal worden voorzien van een luxe wellness met jacuzzi, sauna's, douches etc. Tevens zal er een receptie zijn, een separaat wasruimte en skidepot. In de ondergrondse parkeergarage zullen er voldoende parkeerplaatsen zijn voor iedereen die verblijft in Residenz Illyrica. Het appartementen-hotel is uiteraard voorzien van een lift.