Omgeving Westendorf

Het allernieuwste project van Romex wordt gebouwd in het Tiroolse bergdorp Westendorf. Het nieuwe appartementen-hotel Resident Illyria Tirol is gelegen midden in het centrum van Westendorf en ligt slechts op 300 meter van de skiliften. Westendorp is onderdeel van de Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental en ligt middenin de Kitzbühel Alpen. Het skigebied van de Wilder Kaiser is rijk aan zo'n 300 km pistes.

Westendorf is deel van een van de grootste en modernste skigebieden ter wereld. Skiwelt is niet alleen groot, maar heeft ook een divers aanbod aan pistes en moderne lift- en besneeuwinginstallaties. Hierom is Skiwelt uitgekozen als 'beste skigebied' ter wereld. Daarnaast is het gebied absoluut sneeuwzeker vanwege de gunstige klimatische ligging aan de hoofdkam van de Alpen. Met de skipas Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental is het gehele skigebied toegankelijk. Het skigebied is niet alleen toegankelijk voor families, maar ook voor de sportievere wintersporters onder ons.

Westendorp biedt de beste omgeving voor een actieve vakantie in Tirol. Vooral in de zomer vindt u in de Kiztbüheler Alpen een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor uw vakantie. Fietsen, wandelen, golfen en zwemmen en nog vele andere activiteiten zorgen voor een afwisselende, leuke vakantie voor iedereen.

Kortom, Westendorf is een echt vierseizoenen locatie en dus uitstekend voor de verhuur!