Appartementen Oostenrijk

Op dit moment heeft Romex Investments de volgende woningen in de wederverkoop:

Top 02

Kristall Plaza Niederau is gelegen in Niederau – Wildschönau direct aan de liften en piste van de Markbachjoch......

Top 22

Residenz Drachenstein bevindt zich op slechts 500 meter afstand van de skiliften......

Top 27

Residenz Drachenstein Wildschönau is begin januari 2017 opgeleverd. Het appartementencomplex is centraal gelegen in het oeroude skidorp Niederau, in het prachtige gebied van de Wildschönau. Residen.....

Top 04

Het complex ligt tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel. Dit is natuurlijk niet toevallig één van de mooiste plekjes die Romex heeft aangekocht voor de ontwikkeling van .....

Appartement kopen in Oostenrijk: hoe gaat dit in zijn werk?

Een huis kopen in Oostenrijk is voor veel mensen een droom. Wilt u deze droom waarmaken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen uw wensen en mogelijkheden inventariseren en aan de hand hiervan ons aanbod van woningen in Oostenrijk aan u tonen. Tot slot begeleiden wij u tijdens het gehele koopproces, op juridisch, fiscaal én financieel vlak.

Dromen

Altijd al gedroomd van een appartement in Oostenrijk? Maak uw dromen werkelijkheid.

Zoeken

Wij gaan voor u op zoek naar een appartement wat voldoet aan uw wensen.

Kijken

Samen met u bekijken wij het aanbod appartementen.

Kopen

Vervolgens begeleiden wij u in het koopproces.

Wederverkoop

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een tweede huis in Oostenrijk, wordt u begeleid door een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Zo hebben wij ter plaatse zeer goede contacten met diverse hypotheekverstrekkers met allemaal één vast aanspreekpunt.

Op de Oostenrijkse projecten berust een verhuurverplichting. Alle woningen moeten het gehele jaar worden verhuurd, hetgeen onze verhuurorganisatie Romex Restate voor u zal verzorgen. Er is dus geen sprake van ‘Freizeitwohnsitz’. De Oostenrijkse overheden zien hier streng op toe!

Maximaal genieten met een vakantiewoning in Oostenrijk

Beleef het bergachtige Oostenrijk in zowel de winter als in de zomer. Bezoek bijvoorbeeld één van de steden die grotendeels nog in de oude staat verkeren zoals Schwaz of geniet van de weidse vergezichten. Een vakantiewoning in Oostenrijk betekent maximaal genieten, zowel in de winter als in de zomer.

Tweede huis kopen in Oostenrijk

Met een tweede huis in Oostenrijk kun je eindeloos genieten van de uitdagende sportmogelijkheden, de schilderachtige dorpen en de eindeloze uitzichten. Kies bijvoorbeeld voor een wandelroute door de bergen of leer Wenen kennen op de fiets. Na deze sportieve activiteiten kunt u heerlijk tot rust komen met een verkoelende duik in één van de vele beekjes of meren die Oostenrijk kent. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een vakantie appartement in Oostenrijk bezit.

Eindeloos skiën, snowboarden of wandelen in de sneeuw

Wanneer u een echte wintersportliefhebber bent, is een appartement in Tirol of Zell am See zeer geschikt voor u. Met een van onze appartementen aan de piste bent u in no-time aan het skiën of snowboarden. Houdt u meer van wandelen in de sneeuw? Ook dat is mogelijk: er zijn voldoende wandel-, langlauf- of sleetochten waar u aan deel kunt nemen.

Romex: Nieuwe projecten

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol van Romex bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.