Appartementen Oostenrijk

Op dit moment heeft Romex Investments de volgende woningen in de wederverkoop:

Penthouse TOP 06 - TE KOOP
Appartementencomplex, Oostenrijk, Niederau.

Kristall Plaza Niederau is gelegen in Niederau – Wildschönau direct aan de liften en piste van de Markbachjoch......

Top 07 - Te koop
Appartementencomplex, Oostenrijk, Niederau.

Residenz Drachenstein bevindt zich op slechts 500 meter afstand van de skiliften......

Wederverkoop in Oostenrijk stap voor stap

Een appartement kopen in Oostenrijk. Een droom die werkelijkheid kan worden! Als u contact opneemt met de specialisten van Romex Investments, plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in om uw wensen te bespreken. We delen het actuele aanbod met u en vertellen alles over hoe het kopen van een appartement in Oostenrijk in zijn werk gaat.

Wensen

Hoe ziet uw droomappartement in Oostenrijk eruit? Samen bespreken we uw wensen.

Aanbod

We weten wat u wilt en gaan voor u op zoek naar een appartement dat perfect matcht.

Bekijken

We nemen samen het aanbod door en vertellen u alles over de appartementen en de omgeving.

Kopen

We begeleiden u op juridisch, fiscaal en financieel vlak bij de aankoop van het appartement.

Wederverkoop

Als u een vakantiewoning koopt in Oostenrijk, begeleiden de specialisten van Romex Investments u tijdens het gehele proces. We hebben in de loop der jaren een groot netwerk, bestaande uit lokale juridische, fiscale en financiële adviseurs, opgebouwd. Hierdoor kunt u snel schakelen met de juiste experts. U krijgt een vaste contactpersoon die de benodigde informatie voor u bundelt en u duidelijk uitlegt welke keuzes u kunt maken.

Op de Oostenrijkse woningen in onze projecten berust een verhuurverplichting. Er is dus geen sprake van ‘Freizeitwohnsitz’. Hierdoor is het wettelijk verplicht om deze het gehele jaar te verhuren. De verhuur verzorgt onze eigen verhuurorganisaties Romex Restate voor u, waardoor u hier geen omkijken naar heeft.

Het hele jaar door genieten

Ook in de zomer hoeft u zich in Oostenrijk niet te vervelen. Bezoek een van de prachtige oude steden of laat u verrassen door de charme van de Oostenrijkse natuur in volle bloei.

Oostenrijk is het vakantieland bij uitstek voor de actieve vakantievierder. Er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten als mountainbiken, kanoën, paragliden en wandelen. Gaat u met kinderen op vakantie? Dan mag een bezoek aan een natuurspeeltuin niet ontbreken.

Nieuwe projecten van Romex

Ons nieuwste project Residenz Illyrica Tirol ligt in het centrum van Westendorf. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. Het complex ligt op slechts 300 meter van de eerste skiliften.
Bekijk project