Verkoopconcept

Onze verkoop van vakantiewoningen richt zich tot op heden voornamelijk tot de Alpenlanden, waarbij we met recht kunnen stellen, dat we gespecialiseerd zijn met betrekking tot Oostenrijk.

De verkoopbegeleiding van (potentiële) cliënten doen we in eigen beheer. In principe maken we geen gebruik van externe makelaars. Elke (potentiële) investeerder krijgt te maken met één vast aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u terecht voor vragen, op- en aanmerkingen en het maken van afspraken. Hij of zij is de spin in het web en onderhoudt alle contacten rondom het betreffende project. Tevens komt u altijd rechtstreeks in contact met de eigenaar van Romex Investments, zijnde Paul de Römph.

Middels Romex Investments krijgt u toegang tot een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel terrein. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende procedurele begeleiding, zowel in het buitenland als in Nederland. Bovendien hebben wij zeer goede contacten met diverse lokale hypotheekverstrekkers.

Onze achterliggende gedachte hierbij, is dat een investering in recreatief vastgoed niet alleen een goede en veilige belegging moet zijn, maar dat de eigenaar er ook zelf veel plezier aan moet kunnen beleven.

Daarnaast heeft Romex haar eigen verhuurorganisatie, Romex Restate, ontwikkeld. Deze verhuurafdeling zorgt door middel van een professioneel reserveringssysteem dat de appartementen zo goed en zo veel mogelijk worden verhuurd. Romex werkt tevens samen met de grootste touroperators van Europa, zoals TUI, Booking.com, Chalet.nl, etc.

Graag nodigen wij u uit om ons aanbod van vakantiewoningen te bekijken (Zie: onze appartementen in Oostenrijk en Frankrijk).

Mocht u interesse en/of meer informatie willen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via deze website (zie hoofd: BROCHURE AANVRAGEN) of bel ons direct voor een afspraak (zie hoofd: CONTACT).

Romex: Nieuwste project

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.