De eigenaar

ROMEX staat voor oprichter en eigenaar Paul de Römph (ROM) en Exclusive (EX) Investments. Het bedrijf bestaat alweer bijna 15 jaar en is uitgebreid tot een hecht familiebedrijf.

Op de achtergrond heeft Paul de hulp van een financieel sterke mede-aandeelhouder, die echter niet actief in het bedrijf werkzaam is.

Paul is 62 jaar oud en woont met zijn gezin in het westen van het land. Na zijn studie economie aan de HES in Rotterdam heeft Paul vervolgens ruim 25 jaar veel expertise en ervaring opgedaan in financiële en management functies bij diverse grote internationale bedrijven als Ikea, BAAN Company en Ferring Pharmaceuticals.

In 2007 besloot hij zijn functie als CFO van een farmaceutisch concern op te zeggen en als zelfstandig projectontwikkelaar verder te gaan. Vervolgens heeft hij Romex Investments opgericht, een vastgoedbedrijf dat zich richt op de tweede huizenmarkt in de Alpenlanden. In het afgelopen decennium bijna 10 vastgoedprojecten ontwikkeld in de Oostenrijkse en Franse Alpen.

In 2016 heeft hij het bedrijf Glennie’s Investments opgericht, speciaal voor zijn zoon Glenn (28 jaar), die het Syndroom van Down heeft. Dit is de Holding van de toekomstige restaurantketen Glennie’s Restaurants.

Eind 2016 is het eerste Glennie’s Restaurant geopend in de Wildschönau in Tirol, Oostenrijk. Medio december 2021 is het tweede Glennie’s Restaurant in Westendorf geopend. Ook zijn er al plannen voor nog meer Glennie’s Restaurants in Oostenrijk en Nederland voor de nabije toekomst.

Romex: Nieuwste project

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.