De eigenaren

Paul de Römph (ROM) en Joren Exler (Ex)

Paul de Römph (ROM) is 59 jaar en woont met zijn vrouw en 5 kinderen, in de buurt van Den Haag. Na zijn studie economie aan de HES in Rotterdam heeft Paul de afgelopen ruim 25 jaar veel expertise en ervaring opgedaan in Financiële en Management functies bij diverse grote internationale bedrijven als IKEA, CODA-Financials en BAAN Company.

Begin 1999 is Paul aangesteld als CFO van een internationaal farmaceutische investeringsgroep. Dit ‘Private Equity Fund’ was en is actief middels investeringen in de (generiek plus) farmaceutische industrie, de peptide-industrie, onroerend-goed, venture capital en diagnostiek (zowel voedselveiligheid als humane diagnostiek).  

In 2008, na bijna 10 jaar als CFO voor bovengenoemd Private Equity Fund te hebben gewerkt, besloot Paul zijn carrière verder voort te zetten als zelfstandig ondernemer.

Zo heeft hij een Management Buy-Out gedaan en daarbij een bedrijf in voedselveiligheid-diagnostiek overgenomen. Dit bedrijf, geheten EuroProxima B.V., is gevestigd in Arnhem en heeft 15 medewerkers in dienst.

Daarnaast heeft hij met zakenpartner Joren Exler "ROMEX Investments B.V." opgericht, een vastgoedbedrijf dat zich richt op de tweede huizenmarkt in de Alpen landen.

Joren Exler (EX) is 39 jaar en woont samen met zijn vriendin en zijn twee zoons in Amsterdam.

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de HES Amsterdam is Joren zich gaan specialiseren in Finance aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2005 heeft hij zijn Masters in Finance behaald.

Direct na zijn opleiding is Joren begonnen als Management Trainee bij de Rabobank, waar hij ervaring heeft opgedaan op verschillende afdelingen zoals Fusies & Overnames, Senior Relation Banking, Large Corporate Rotterdam en Debt Capital Markets. Vervolgens is hij als Equity Sales Manager gaan werken bij Rabobank Securities.

In september 2007 heeft hij besloten de bank vaarwel te zeggen en zijn ambitie tot ondernemerschap te volgen binnen ROMEX Investments, samen met zijn zakenpartner Paul de Römph.