De eigenaren

Romex Investments B.V. is in 2008 opgericht door Paul de Römph (ROM) en Joren Exler (EX). Inmiddels bestaat Romex Investments alweer 12 jaar.

Paul de Römph (ROM) en Joren Exler (EX) zijn de oprichters en huidige eigenaren van ROMEX. Zij vormen tevens het dagelijkse bestuur van de onderneming. Op de achtergrond is er nog een financieel krachtige mede-aandeelhouder, die Paul en Joren vooral ondersteunt met nieuwe ontwikkelingen en de groei van het bedrijf.

Paul is 60 jaar oud en woont met zijn vrouw en 5 kinderen in de buurt van Den Haag. Na zijn studie economie aan de HES in Rotterdam heeft Paul de afgelopen 25 jaar veel expertise en ervaring opgedaan in financiële en management functies bij diverse grote internationale bedrijven als IKEA, CODA-Financials en BAAN Company.

Begin 1999 is Paul aangesteld als CFO van een internationaal farmaceutisch concern. In 2008, na bijna 10 jaar als CFO voor genoemde multinational te hebben gewerkt, besloot hij zijn carrière verder voort te zetten als zelfstandig ondernemer. Zo heeft hij destijds een Management Buy-Out gedaan en daarbij een bedrijf in voedselveiligheid-diagnostiek overgenomen. Tegelijkertijd heeft hij met zakenpartner Joren Exler ‘Romex Investments B.V.’ opgericht, een vastgoedbedrijf dat zich richt op de tweede huizenmarkt in de Alpenlanden.

Zijn bedrijf in voedselveiligheid-diagnostiek heeft hij inmiddels verkocht om zich volledig te kunnen concentreren op zijn vastgoed en restaurant activiteiten.

Zo heeft Paul in 2016 het bedrijf Glennie’s Investments B.V. opgericht, speciaal voor zijn zoon Glenn (26 jaar) die het Syndroom van Down heeft. Dit is de Holding van de toekomstige restaurantketen Glennie’s Restaurants. Eind 2016 is het eerste Glennie’s restaurant geopend in Wildschönau (Tirol, Oostenrijk). Het tweede restaurant wordt momenteel gebouwd in Westendorf en zal eind 2021 opengaan. Ook zijn er al plannen voor nog meer Glennie’s restaurants in Oostenrijk en Nederland voor de nabije toekomst.

Joren is 40 jaar oud en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam.

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam is Joren zich gaan specialiseren in Finance aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2005 heeft hij zijn Master in Finance behaald.

Direct na zijn opleiding is Joren begonnen als Management Trainee bij de Rabobank, waar hij ervaring heeft opgedaan op verschillende afdelingen zoals Fusies & Overnames, Senior Relation Baking, Large Corporate Rotterdam en Debt Capital Markets. Vervolgens is hij als Equity Sales Manager gaan werken bij Rabobank Securities.

In 2007 besloot hij zijn ambitie tot ondernemerschap te volgen binnen Romex Investments, samen met zakenpartner Paul de Römph.

Brochure aanvragen

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften. Heeft u interesse in een appartement van het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol? Vraag dan nu de brochure aan.

Brochure aanvragen