De eigenaren

Paul de Römph (ROM) en Joren Exler (Ex)

Paul de Römph (ROM) en Joren Exler (EX) zijn de oprichters en huidige eigenaren van ROMEX. Zij vormen het dagelijkse bestuur van de onderneming. Op de achtergrond is er nog een financieel krachtige mede-aandeelhouder, die Paul en Joren vooral ondersteunt met nieuwe ontwikkelingen en de groei van het bedrijf.

Paul is 58 jaar oud en woont met zijn vrouw en 5 kinderen in de buurt van Den Haag. Na zijn studie economie aan de HES in Rotterdam heeft Paul de afgelopen 25 jaar veel expertise en ervaring opgedaan in financiële en management functies bij diverse grote internationale bedrijven als IKEA, CODA-Financials en BAAN Company.

Begin 1999 is Paul aangesteld als CFO van een internationaal farmaceutisch concern. In 2008, na bijna 10 jaar als CFO voor genoemde multinational te hebben gewerkt, besloot hij zijn carrière verder voort te zetten als zelfstandig ondernemer. Zo heeft hij destijds een Management Buy-Out gedaan en daarbij een bedrijf in voedselveiligheid-diagnostiek overgenomen.

Tegelijkertijd heeft hij met zakenpartner Joren Exler 'Romex Investments B.V.' opgericht, een vastgoedbedrijf dat zich dus richt op de tweede huizenmarkt in de Alpenlanden.

In 2016 heeft Paul het bedrijf GLENNIE'S Investments B.V. opgericht. Dit is de Holding van zijn toekomstige restaurantketen GLENNIE'S Resto. Eind 2016 is het eerste GLENNIE'S restaurant geopend in Wildschönau, Tirol, Oostenrijk.


Joren is 39 jaar oud en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam.

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam is Joren zich gaan specialiseren in Finance aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2005 heeft hij zijn Master in Finance behaald.

Direct na zijn opleiding is Joren begonnen als Management Trainee bij de Rabobank, waar hij ervaring heeft opgedaan op verschillende afdelingen zoals Fusies & Overnames, Senior Relation Baking, Large Corporate Rotterdam en Debt Capital Markets. Vervolgens is hij als Equity Sales Manager gaan werken bij Rabobank Securities.

In 2007 besloot hij zijn ambitie tot ondernemerschap te volgen binnen Romex Investments, samen met zakenpartner Paul de Römph.

Direct na zijn opleiding is Joren begonnen als Management Trainee bij de Rabobank, waar hij ervaring heeft opgedaan op verschillende afdelingen zoals Fusies & Overnames, Senior Relation Banking, Large Corporate Rotterdam en Debt Capital Markets. Vervolgens is hij als Equity Sales Manager gaan werken bij Rabobank Securities.

In september 2007 heeft hij besloten de bank vaarwel te zeggen en zijn ambitie tot ondernemerschap te volgen binnen ROMEX Investments, samen met zijn zakenpartner Paul de Römph.