Welkom bij Romex Investments

ROMEX INVESTMENTS is al ruim 10 jaar dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne vakantiewoningen in de bekende Alpenlanden, als Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.

Al ruim 10 jaar ontwikkelt, verkoopt en verhuurt Romex zeer ruime en luxe vakantiewoningen in de bekende Alpenlanden. In totaal hebben we nu een achttal kleinschalige projecten gerealiseerd en daarmee ca. 140 woningen op de markt gezet.

Inmiddels hebben we alweer een nieuw, prestigieus project gelanceerd in het bekende Tiroolse wintersportdorp Westendorf (Kitzbüheler Alpen):

                                                                        RESIDENZ ILLYRICA TIROL

Als alles volgens planning verloopt zal dit allernieuwste appartementen-hotel, bestaande uit o.a. 34 appartementen en penthouses, medio 2021 worden opgeleverd.

ROMEX ontwikkelt op trippel 'AAA' locaties. Veelal in hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen, waar ook in de overige seizoenen veel toerisme komt. Sowieso groeit het toerisme in de Alpenlanden de laatste jaren enorm, zowel 's winters als 's zomers.

De hedendaagse vakantieganger verlangt naar de natuur (bergen, meren, bossen), outdoor sporten (mountainbiken, paragliden, bergwandelen, golfen, etc.), rust en ruimte, maar ook cultuur, shoppen, heerlijk eten, drinken en veiligheid. Dit alles bieden de ALPEN!

ROMEX ontwikkelt kwalitatief zeer hoogwaardige woningen. Een investering in een vakantiewoning van Romex betekent een investering in duurzame kwaliteit, modern design, complete service, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij zijn ervan overtuigd, dat dit alles uiteindelijk zal leiden tot een gezond rendement en veel plezier.

De projecten van ROMEX zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept met alle bijbehorende faciliteiten, zodat niet alleen de huurder, maar ook de eigenaar zelf onbezorgd kan genieten van zijn of haar investering. Zo heeft ROMEX haar eigen verhuurorganisatie, ROMEX RESTATE. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met gerenommeerde touroperators als TUI, Booking.com, Chalet.nl en Sunweb.

ROMEX heeft ook haar eigen wintersport tv-programma: SKI & MORE op RTL 4. Elk najaar wordt vanaf oktober ieder weekend rond de klok van 17:00 uur het wintersportprogramma SKI & MORE uitgezonden.