Welkom bij Romex Investments

Dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne recreatieve residenties in de bekende Alpenlanden, als Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

ROMEX ontwikkelt, verkoopt en verhuurt zeer luxe vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen.

Een investering in een residentie van ROMEX betekent een investering in duurzame kwaliteit, modern design, komplete service, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij zijn ervan overtuigd, dat dit alles uiteindelijk zal leiden tot een gezond rendement en veel plezier. Tenslotte moet een investering in rekreatief vastgoed niet alleen een goede belegging, maar ook een heel leuke belegging zijn!

De projekten van ROMEX zijn voorzien van een professioneel verhuurkoncept met alle bijbehorende faciliteiten, zodat niet alleen de huurder, maar ook de eigenaar zelf onbezorgd kan genieten van zijn investering.

In het kader van dit verhuurkoncept werkt ROMEX nauw samen met de meest gerenommeerde touroperators van Europa, zoals TUI en EUROTOURS. 
Tevens heeft ROMEX haar eigen verhuurorganisatie: ROMEX RESTATE.
Een eigenaar kan echter, in de meeste gevallen, er ook voor kiezen om niet te verhuren en de tweede woning uitsluitend voor eigen gebruik te benutten.

ROMEX Investments B.V. is een transparante organisatie in eigendom van twee Nederlandse zakenpartners, namelijk Paul de Römph en Joren Exler. Beiden zijn fervent skiërs en hebben de afgelopen decennia vele wintersportlokaties in de Alpen (Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië) bezocht. Middels ROMEX hebben beide vrienden en zakenpartners hun wintersportpassie om weten te zetten in werk en ondernemerschap.