Welkom bij Romex Investments

Dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne recreatieve residenties in de bekende Alpenlanden, als Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

ROMEX ontwikkelt, verkoopt en verhuurt zeer luxe vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen.

Een investering in een residentie van ROMEX betekent een investering in duurzame kwaliteit, modern design, complete service, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij zijn ervan overtuigd, dat dit alles uiteindelijk zal leiden tot een gezond rendement en veel plezier. Tenslotte moet een investering in recreatief vastgoed niet alleen een goede belegging, maar ook een heel leuke belegging zijn!

De projecten van ROMEX zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept met alle bijbehorende faciliteiten, zodat niet alleen de huurder, maar ook de eigenaar zelf onbezorgd kan genieten van zijn investering.

In het kader van dit verhuurconcept werkt ROMEX nauw samen met de meest gerenommeerde touroperators van Europa, zoals TUI, Booking.com, Chalet.nl en Sunweb. 
Tevens heeft ROMEX haar eigen verhuurorganisatie: ROMEX RESTATE.

Tweede woning in Oostenrijk: 
In Oostenrijk bent u verplicht uw woning het gehele jaar te huur aan te bieden. Uitsluiten van de verhuur is niet toegestaan en kan onteigening tot gevolg hebben.

Tweede woning in Frankrijk: 
Anders dan in Oostenrijk, bent u in Frankrijk niet verplicht uw woning te huur aan te bieden.

ROMEX Investments B.V. is een transparante organisatie in eigendom van twee Nederlandse zakenpartners, namelijk Paul de Römph en Joren Exler. Beiden zijn fervent skiërs en hebben de afgelopen decennia vele wintersportlocaties in de Alpen (Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië) bezocht. Middels ROMEX hebben beide vrienden en zakenpartners hun wintersportpassie om weten te zetten in werk en ondernemerschap.