Huidige status van de bouw van Residenz Illyrica Tirol

  • Gepubliceerd op 12 april, 2021

De bouw van ons nieuwste project loopt goed op schema!

De bouw van het complex gaat nog steeds goed vooruit. In gebouw A is men volop bezig met de afwerking van de appartementen en het restaurant Glennie’s.

Het tegelzetten, de schilderwerken, het afwerken van de houten plafonds in de penthouses en de installatiewerkzaamheden bevinden zich in een vergevorderd stadium. Komende week gaat men aanvangen met de afwerking van de façade.

Tevens wordt er in gebouw B hard gewerkt. De vensters zijn hierin aangebracht en in de komende twee weken wordt het dak afgewerkt. De afgelopen weken kon dit nog niet vanwege de vele sneeuwval!

Achter de schermen zijn wij momenteel druk bezig met de vormgeving en inrichting van buiten, zowel van Glennie’s als van het gehele complex. Hierbij gaat het om details als de buitenverlichting, buitenmeubelen, de reclame opschriften en de waterbron voor het complex.

Kortom, we liggen nog steeds op schema qua werkzaamheden.

Op onderstaande video en foto’s is de huidige status van de bouw van Residenz Illyrica Tirol in Westendorf te zien.

Romex: Nieuwste project

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.