Huis kopen Zillertal

Met een tweede huis in het prachtige Zillertal in Oostenrijk geniet u jaarlijks van de rust en natuur in dit wonderschone Alpenland. Romex Investmenst heeft al vele jaren ervaring met het begeleiden van particulieren bij het kopen van een tweede huis in de Alpen.  We voorzien u graag van advies en ondersteuning bij elke stap van het koopproces. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

 • Woningen op unieke locatie in het Zillertal
 • Gebruiksklaar opgeleverde appartementen op unieke locaties
 • Appartement kopen Zillertal? Altijd een vast aanspreekpunt
 • Financieel, juridisch en fiscaal advies

Heeft u interesse in een van onze huizen in het Zillertal of wilt u meer weten over ons aanbod vakantiehuizen in de Alpenlanden? Vraag een brochure aan via onze brochurepagina of neem contact met ons op via 079 361 5927. Een bericht sturen kan natuurlijk ook via het contactformulier.

 • Gerlos Alpine Estate (Oostenrijk)
  1 appartement te koop

  Gerlos Alpine Estate (Oostenrijk)

  Status: opgeleverd december 2010 | appartement in de wederverkoop!

   

  Het Gerlos Alpine Estatecomplex bestaat uit twaalf luxe afgewerkte vakantiewoningen met een oppervlakte variërend van 60 m2 tot 120 m2. De appartementen zijn voorzien van luxe uitgeruste keukens en badkamers en worden volledig gebruiksklaar opgeleverd. Het complex ligt aan de rand van het gezellige Gerlos en vanuit de appartementen heeft u uitzicht op het dorp en het Zillertal.

  Lees meer

 • Residence Zillertal (Oostenrijk)
  Alles verkocht

  Residence Zillertal (Oostenrijk)

  Status: opgeleverd december 2009 | alles verkocht!

   

  Het residence Zillertal ligt op een unieke locatie. Vanuit de woningen heeft u een prachtig uitzicht op de bergen rondom het dorp. U komt hier volledig tot rust en zoekt binnen een paar minuten de gezelligheid van het Dorp Gerlos op. In het appartementengebouw bevinden zich vijftien luxe afgewerkte woningen met een oppervlakte variërend van 60 tot 140 m2.

  Lees meer

Appartementen kopen Zillertal: foto’s van eerdere Romex projecten

Kenmerkend van de appartementen van Romex, is de unieke combinatie van luxe en comfort. Met onderstaande foto’s kunt u zich alvast een beeld vormen van de stijl van onze projecten.

Huis Zillertal kopen bij Romex

Bij Romex Investments begeleiden we u tijdens het gehele koopproces. Doorgaans bestaat het aanschaffen van een tweede huis uit de volgende vier stappen:

De locatie van onze woningen in het Zillertal

De complexen Gerlos Alpine Estate en Residence Zillertal liggen in het rustige én gezellige Oostenrijkse dorpje Gerlos in het Zillertal:

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het kopen van een vakantiehuis in Oostenrijk of een van de andere Alpenlanden? Neem telefonisch contact met ons op via 079 361 5927 of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht