Makelaar Oostenrijk Tirol

ROMEX INVESTMENTS is al meer dan 10 jaar actief op de woningmarkt voor vakantiewoningen in de Alpen en heeft als projectontwikkelaar vele luxe vakantiehuizen gerealiseerd in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Door direct een woning te kopen bij ROMEX is het inschakelen van een makelaar niet nodig. Hierdoor profiteert u van de volgende voordelen:

  • Geen makelaarskosten
  • Zelf het aanbod bekijken en beoordelen
  • Direct contact met projectontwikkelaar
  • Woning precies inrichten zoals u dat wilt

Wilt u het actuele aanbod van ROMEX bekijken? Bekijk onze pagina met appartementen in Oostenrijk en appartementen in Frankrijk en droom weg bij de mogelijkheden!

Contact opnemen met ROMEX INVESTMENTS

Heeft u een vraag over een van de vakantiewoningen in ons aanbod of wilt u meer weten over aanstaande projecten? De specialisten van ROMEX vertellen u direct of er woningen in de verkoop gaan die matchen met uw wensen.

Bel +31 (0) 79 361 59 27 Mail

romex stappenplan

Altijd een vast aanspreekpunt tijdens het aankoopproces

Als u een tweede huis koopt in Oostenrijk via ROMEX, krijgt u een contactpersoon aangewezen die klaarstaat voor al u vragen. U wordt op juridisch, financieel en fiscaal gebied ondersteund, zodat u zeker weet dat u voldoet aan alle regels die in Tirol gelden.

Het concept van ROMEX

De appartementen van ROMEX liggen in sneeuwzekere gebieden en stralen luxe en comfort uit. Alle woningen beschikken over een keuken en (meerdere) badkamer(s). Het interieur is modern en fris en voor de afwerking kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige materialen. Bekijk onderstaande foto’s om u alvast een beeld te vormen van de stijl van ROMEX!

Huis kopen Oostenrijk regels

Als u een appartement koopt in Oostenrijk, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u aan alle lokale regelgeving voldoet. Als u een vakantiehuis koopt via ROMEX, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Al onze appartementen hebben de bestemming vakantiewoning, waardoor u zeker weet dat u de woning het hele jaar door kunt verhuren.

Woning verhuren via ROMEX

Als u dit wilt, bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons verhuurconcept ROMEX RESTATE. Onze verhuurmanager zorgt ervoor dat uw woning wordt verhuurd; u hoeft alleen aan te geven wanneer u zelf in het prachtige Oostenrijk wilt verblijven!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over het kopen van een appartement in Oostenrijk zonder een makelaar? Of heeft u ons aanbod in Oostenrijk bekeken en bent u geïnteresseerd in één van de projecten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +31 (0) 79 361 59 27 of door onderstaand contactformulier in te vullen. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Aanhef*
Voornaam
Achternaam*
Straat*
Postcode*
Plaats*
Land*
Telefoon*
Mobiel*
E-mailadres*
Hoe bent u op onze site gekomen?
Brochures*

Opmerking