&More deel 2 zondag 7 februari om 17:00 uur op RTL 4

  • Gepubliceerd op 29 januari, 2021

De laatste aflevering is een ‘special’ aflevering. Deze aflevering wordt in twee delen uitgezonden. Het eerste deel van de aflevering was op zondag 31 januari. Het tweede deel zal aanstaande zondag 7 februari om 17:00 uur te zien zijn op RTL 4.

In deze aflevering gaat Sander Janson naar Oostenrijk in de zomer. Hij gaat op bezoek bij Paul de Römph, de eigenaar van Romex. Samen beleven zij een aantal leuke activiteiten en vertelt Paul meer over zijn gezin en leven als projectontwikkelaar.

Romex heeft aan de hand van de ‘special’ aflevering &More een nieuwe witactie opgesteld. Je kan namelijk kans maken op een GRATIS ROMEX VERBLIJF in de zomer in één van onze prachtige accommodaties. Wil je ook mee doen met de winactie? Ga dan naar onze Romex Restate website

Brochure aanvragen

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften. Heeft u interesse in een appartement van het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol? Vraag dan nu de brochure aan.

Brochure aanvragen