Tv-programma Ski&More

Ski&More elke zaterdag om 11:30 uur en zondag om 11:00 uur op RTL 4

  • Gepubliceerd op 1 januari, 2022

Elke zaterdag om 11:30 uur én zondag om 11:00 uur is hét wintersportprogramma Ski&More te zien op RTL 4!

Sander Janson en Annika Pietersma nemen je in Ski & More mee naar 8 populaire skigebieden op zoek naar de mooiste & meest spectaculaire afdalingen & uitzichten, naar veilige, kindvriendelijke pistes en naar bijzondere activiteiten die je in die regio gezien of gedaan moet hebben. Dit doen ze allemaal vanuit de prachtige Romex accommodaties!

Samen met Annika Pietersma bezoekt Sander Janson de leukste, grootste wintersportgebieden in de Alpen. Zij ontdekken waar je als skiër geweest moet zijn en wat je in een bepaald skigebied verder gezien of gedaan moet hebben. Op bijzondere plekken plaatsen zij de Ski & More markers, zodat mensen thuis ze gemakkelijk kunnen terug vinden.

Als kijker word je getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. En zijn niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen te zien waardoor de cultuur en omgeving écht wordt ontdekt.

Romex: Nieuwste project

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.