Trailer: Vanaf zon. 7 oktober begint het 3e seizoen van "Off Piste" op RTL 4 om 16:30 uur

1 Oktober, 2018 14:23

Off Piste terug bij RTL 4

Koert-Jan de Bruijn en Annika Pietersma gaan ‘off piste’

Presentatie-duo Koert-Jan de Bruijn en Annika Pietersma gaan iedere week ‘Off Piste’ vanaf zondag 7 oktober bij RTL 4. Gedurende zeven weken gaan zij rondom de meest aantrekkelijke skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk op zoek naar alle dingen die je als echte sneeuwliefhebber gedaan of gezien moet hebben. Hierbij gebruikt het duo de Off Piste-marker om die bijzondere plekken te markeren. De kijker thuis kan deze plekken gemakkelijk terugvinden met behulp van de kaart op de bijbehorende website van het tv-programma. 

Koert-Jan gaat helemaal los met een auto op het ijs en beleeft de dag van zijn leven, maar pas echt bijzonder is een heuse wedstrijd Freestyle skiën. Annika gaat op haar beurt ijsduiken, iets dat ze best spannend vindt. Een echte kick krijgt ze van parapenten boven de alpen, dat ze gelukkig kan afwisselen met nanny-activiteiten in zeer kindvriendelijke skigebieden.

Kortom: in Off Piste gaat het om alles wat er speelt in de bergen. Daarbij wordt de kijker getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. En zijn niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen te zien waardoor de cultuur en de ‘off piste’ omgeving echt wordt ontdekt. Natuurlijk ontbreken ook de mooiste accommodaties om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken niet.

Off Piste is vanaf zondag 7 oktober iedere week om 16:30 uur te zien bij RTL 4. Off Piste wordt mogelijk gemaakt door Romex, O’Neill, Chalet.nl, Jeep Nederland, De Uithof, Car-Bags.com, ONVZ, Tieleman Keukens, Ski-informatie.nl, Alpbachtal Seenland, Innsbruck, Achensee, Kitzbuhler Alpen en Jos Beeres Wijnkoperij.

< Romex in Business Class RTL 7 a.s. zondag 5 mei om 10.30 uur. Video: Romex in Business Class over twee nieuwe projecten en Glennie's Resto >