Video: Romex in Business Class over twee nieuwe projecten en Glennie's Resto

15 Juni, 2018 11:12

Paul de Römph was op zondag 17 juni te gast bij Business Class om over twee fonkelnieuwe projecten in Oostenrijk te vertellen. In Oberndorf - St. Johann in Tirol start Romex per ommegaande met de verkoop van 9 luxe vakantiewoningen in Alfonz Residenz.

De locatie van Alfonz Residenz bevindt zich middenin het centrum van Oberndorf met rondom een prachtig uitzicht op de bergen van de Wilder Kaiser. De gondellift ligt aan de andere kant van het dorp en is binnen een paar minuten rijden bereikbaar. Ook stopt de skibus vlakbij het complex. Het centrum van Kitzbühel met de beroemde Hahnenkamm ligt op slechts 5 minuten rijden van de locatie.

In Westendorf in Tirol heeft Romex toestemming gekregen voor het ontwikkelen van nog eens 33 luxe vakantiewoningen. Residenz DerRitz is gesitueerd middenin het centrum met een prachtig uitzicht en slechts een paar honderd meter afstand van de skiliften. De verkoop van dit project gaat eind september dit jaar van start. Geïnteresseerden kunnen zich al inschrijven of aanmelden. De planning is om het project in het laatste kwartaal van 2018 het project op de markt te zetten.

Klik hier voor de video over de twee nieuwe projecten.

Daarnaast heeft Paul gesproken over zijn restaurant Glennie's Resto in Niederau samen met de chefkok Arthur Ross. In Residenz DerRitz zal een tweede Glennie's Resto haar deuren openen.

Klik hier voor de video over Glennie's Resto.

 

 

< Romex in Business Class RTL 7 a.s. zondag 5 mei om 10.30 uur. Video: Paul samen met Suze Mens op locatie Les Chateaux d'Abondance >