Residenz DerRitz Westendorf

Status: Binnenkort in de verkoop | Circa 25 tot 30 woningen

Luxe appartementen kopen in Tirol

Binnenkort lanceert ROMEX het nieuwe project Residenz DerRitz in het Oostenrijkse Westendorf. Met een woning in Westendorf geniet u in de zomer én winter van het natuurschoon van Tirol. Het gezellige dorp Westendorf ligt op een rustige plek en heeft goede verbindingswegen naar skigebieden in de buurt. Wanneer u een woning koopt bij ROMEX Investments, geniet u de volgende voordelen:

  • Volledig afgewerkte en ingerichte appartementen
  • Appartement gelegen op unieke locaties in de Alpen
  • Altijd een vast aanspreekpunt voor juridisch, fiscaal en financieel advies
  • Woningen voor eigen gebruik en verhuur

Brochure opvragen Romex concept

Het project Residenz DerRitz Westendorf

Residenz DerRitz Westendorf zal bestaan uit circa 25 tot 30 luxe appartementen. De vakantiehuizen variëren van studio’s tot penthouse-appartementen van meer dan 200m2. Het project bevindt zich iets buiten de dorpskern van Westendorf, waardoor u in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving, maar ook snel de gezelligheid van het dorp kunt opzoeken.

Afwerking appartementen

De appartementen worden volledig afgewerkt en ingericht opgeleverd. Samen met de door ons geleverde binnenhuisarchitect bepaalt u de afwerking van het huis en kiest u de keuken, badkamers en meubels. Bij ROMEX streven wij een warme designlook na, hierbij kunt u denken aan:

  • Stevige (houten) meubelen;
  • Moderne en strakke keukens en badkamers;
  • Grote, comfortabele bedden;
  • Een open haard.

Daarnaast leveren wij in onze complexen gratis wifi en verzorgen wij de tv-aansluiting.

Over ROMEX Investments

Al meer dan tien jaar onderscheidt ROMEX zich met luxe vakantiehuizen op unieke locaties in de Alpen. Alle projecten van ROMEX liggen op hooggelegen locaties, waardoor u altijd verzekerd bent van sneeuw. Wij letten bij het selecteren van een locatie altijd op de omgeving; deze moet geschikt zijn voor jong en oud. De appartementen liggen altijd nabij uitvalswegen, waardoor u snel bij skigebieden of gezellige dorpen bent. Ook op het gebied van afwerking van de appartementen en begeleiding van onze klanten onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

Begeleiding cliënten

Bij ROMEX staan wij voor persoonlijke service; tijdens (en na) de ontwikkeling van uw vakantiehuis heeft u altijd één aanspreekpunt voor juridisch, financieel en fiscaal advies. En na de oplevering bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons verhuurconcept: wij nemen de gehele verhuur van de appartementen voor u uit handen, terwijl u geniet van een rendabele investering.

Contact met ROMEX Investments

Heeft u interesse in een van de appartementen van het project Residenz DerRitz Westendorf? Neem telefonisch contact op met ROMEX via +31 (0)79 361 59 27 of stuur ons een bericht via info@romex-investments.nl.

Contactinformatie

Brochure opvragen

Door het onderstaande contactformulier in te vullen, blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen over Residenz DerRitz Westendorf. Zodra er meer informatie bekend is, zullen wij u hierover informeren. Vul bij het veld ‘Gewenste brochure’ in dat u op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe projecten.