Corona update Oostenrijk en Frankrijk

  • Gepubliceerd op 2 april, 2021

Corona update Oostenrijk 

De inreisverordening in Oostenrijk verlengd tot 31 mei. Het is voor toeristen dus niet mogelijk om naar Oostenrijk af te reizen tot 31 mei.

Sinds begin februari moeten de mensen die Oostenrijk binnen reizen zich verplicht registreren en een negatieve covid test laten zien die niet ouder is dan 48 uur.
In Oostenrijk gelden er nog steeds strenge maatregelen. Hotels en horeca blijven gesloten. Op veel plaatsen is het verplicht om een FFP-2 masker te dragen. De winkels zijn wel geopend.

Corona update Frankrijk

President Macron heeft aangekondigd dat Frankrijk opnieuw in Lockdown gaat voor tenminste 4 weken (voor nu geldt het tot en met 2 mei).
In heel Frankrijk geldt er op dit moment een avondklok van 19:00 tot en met 06:00 uur. Overdag mogen de mensen in Frankrijk zich maar 10 km vanaf hun thuisadres verplaatsen.
Mondkapjes zijn bijna overal verplicht, zelfs buiten op drukke plaatsen. Niet-essentiële winkels zijn weer gesloten.

Romex: Nieuwste project

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.