Update vanuit Romex met betrekking tot het Coronavirus

  • Gepubliceerd op 26 maart, 2020

De afgelopen dagen zullen de berichten over het Coronavirus niemand zijn ontgaan.

Sinds zondag 15 maart 2020 is Oostenrijk vrijwel volledig op slot gegaan. De Oostenrijkse overheden hebben onder andere besloten om alle accommodaties en horecagelegenheden te sluiten voor de komende periode.

Sinds dinsdag 17 maart j.l. is Frankrijk ook in Lock-down gegaan. Ook hier betekent dat alle accommodaties en horecagelegenheden zijn gesloten.

Dit betekent ook voor Romex dat alle accommodaties gesloten moeten blijven. Voor nu staat deze datum op 30 april. Verder hebben wij nauw contact met de Oostenrijkse en Franse overheden en of dit termijn zal worden verlengd.

Voor nu kunnen de mensen GEENverblijf hebben in geen enkele accommodatie van Romex. Echter, de mensen kunnen WEL een vakantie bij ons boeken voor een latere periode.

Wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen die zich afspelen in Oostenrijk en Frankrijk.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt hebben kunt u met ons contact opnemen via de mail: info@romex-restate.nl.

Brochure aanvragen

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften. Heeft u interesse in een appartement van het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol? Vraag dan nu de brochure aan.

Brochure aanvragen