Kaprun Glacier Estate (Oostenrijk)

Penthouse TOP 9 te koop

Status: opgeleverd juli 2013  |  1 penthouse appartement te koop!

Het in 2013 opgeleverde KAPRUN GLACIER ESTATE situeert zich hooggelegen op de zuidhelling van een berg aan de rand van Kaprun, tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel. Dit is natuurlijk niet toevallig één van de mooiste plekjes die ROMEX heeft aangekocht voor de ontwikkeling van wederom een prachtig ESTATE. 
Vanuit de Penthouses en Appartementen met hun grote terrassen heeft u een wijds uitzicht op de imposante bergen, de indrukwekkende Gletsjer, de locale skipistes en over het prachtige bergdorp Kaprun. U treft er als vanouds de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer aan en de uitermate vriendelijke locale bevolking, die altijd zeer ‘service-minded’is. De toeristen worden op hun wenken bediend en zal het aan niets ontbreken.

In Kaprun en het vlakbij gelegen Zell am See zijn vele winkeltjes, cafeetjes en, veelal culinaire, restaurants. Daarnaast bieden deze plaatsen een rijk en gevarieerd uitgaansleven voor jong en oud gedurende het hele jaar door. Kortom, een heerlijk vierseizoenen vakantiegebied!

De bereikbaarheid van Kaprun – Zell am See is uitstekend, zowel met de auto als per vliegtuig of met de trein. De afstand bedraagt zo’n 950 km vanaf Utrecht en het treinstation van Zell am See ligt op slechts 8 km afstand. De laatste 50 km is in ongeveer 50 minuten te rijden, aangezien wegen goed worden onderhouden en er bij sneeuwval onmiddellijk geruimd en gestrooid wordt.

Kaprun ligt op slechts een uur rijden van de internationale luchthavens van Salzburg, München en Innsbruck, die uitstekende dagelijkse vliegverbindingen (Air France-KLM, Transavia, Lufthansa etc.) hebben met o.a. Amsterdam, Brussel en vele andere internationale luchthavens.