Appartementen Frankrijk

In de prachtige omgeving van de Franse Alpen heeft Romex Investments twee luxe appartementencomplexen gerealiseerd. Beide gebouwen bevinden zich in het midden van het grootste skigebied van Europa, namelijk: Portes du Soleil. We hebben gekozen voor twee bekende wintersportplaatsen, die ook in de zomermaanden veel activiteiten, natuur en ontspanning te bieden hebben. Dat maken Abondance en La Chapelle d’Abondance de perfecte uitvalsbasis voor uw wintersport- en zomervakantie in Frankrijk. Bent u benieuwd geworden naar onze gerealiseerde projecten in Frankrijk? Lees hieronder een korte beschrijving of klik op het desbetreffende complex voor meer details en beeldmateriaal.

Alles verkocht
Appartementencomplex Les Chateaux d'Abondance in Frankrijk bij Les Portes du Soleil

Les Châteaux d'Abondance is het tweede project dat Romex heeft gerealiseerd in Frankrijk. Dit project ligt gelegen in Europa's grootste skigebied Les Portes du Soleil en ligt vlakbij het meer van Gen.....

Alles verkocht

Les Châteaux d'Abondance is het tweede project dat Romex heeft gerealiseerd in Frankrijk. Dit project ligt gelegen in Europa's grootste skigebied Les Portes du Soleil en ligt vlakbij het meer van Gen.....

Alles verkocht
Appartementencomplex Mont Blanc Alpine Estate in Frankrijk bij Les Portes du Soleil

Mont Blanc Alpine Estate is het eerste project van Romex dat gelegen is in Europa's grootste skigebied Les Portes du Soleil met in de directe nabijheid de indrukwekkende Mont Blanc van 4800 meter hoog.....

Appartement kopen in Oostenrijk

We zijn dé gespecialiseerde vastgoedontwikkelaar die u volledig ontzorgt en begeleidt in het gehele aankoopproces voor uw nieuwe appartement. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een appartement? Vraag ons naar de mogelijkheden voor het kopen van een appartement in Oostenrijk. Onze specialisten vertellen u graag alles over de regio’s, de appartementen en de beschikbaarheid. We inventariseren uw wensen en de mogelijkheden en zoeken het perfecte appartement in de Oostenrijkse Alpen voor u. We assisteren u tijdens het gehele koopproces, op juridisch, fiscaal én financieel vlak. Bekijk onze werkwijze:

Dromen

Altijd al gedroomd van een appartement in de Alpen? Maak uw dromen werkelijkheid.

Zoeken

We gaan voor u op zoek naar een appartement dat voldoet aan uw wensen.

Kijken

We bekijken de geschiktste appartementen samen met u op locatie.

Kopen

We begeleiden u in het gehele aankoopproces, van begint tot eind.

Begeleiding op juridisch, fiscaal en financieel terrein

Bij Romex Investments staat het bieden van een uitzonderlijke procesbegeleiding aan klanten voorop. Wij verzorgen het verkoopproces in eigen beheer, zonder externe makelaars. Elke (potentiële) investeerder krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen, die verantwoordelijk is voor het beantwoorden van vragen en het inplannen van afspraken. Deze contactpersoon regelt ook alle communicatie met betrekking tot de klant en het project. Bovendien heeft u altijd direct toegang tot de eigenaar van Romex Investments, Paul de Römph.

Als u ervoor kiest om te investeren in een tweede huis in Oostenrijk, zullen wij samen met ons netwerk van juridische, fiscale en financiële specialisten u door het proces begeleiden. Wij bieden onze cliënten toegang tot een netwerk van juridische, fiscale en financiële specialisten en bieden we uitzonderlijke procedurele begeleiding in binnen- en buitenland. We hebben ook sterke relaties met lokale hypotheekverstrekkers.

Een huis in Frankrijk waar u het hele jaar door van kunt genieten

Van een tweede huis in de Franse Alpen kunt u zowel tijdens het wintersportseizoen als in de zomer genieten. In Portes de Soleil kunt u heel goed skiën, het is namelijk hét grootste skigebied van Europa. Toch is het in de zomer ook heerlijk vertoeven in de Franse Alpen. Portes du Soleil wordt ook wel het Mountainbike Mekka van de Alpen genoemd. Daarnaast kunt u prachtige wandelingen door het gebied maken en recreëren op het meer van Genève.

Skiën in Europa’s grootste skigebied, Les Portes du Soleil

Les Portes du Soleil is hét grootste skigebied van Europa met wel 650 km aan skipistes. Van december tot soms ver in mei kan men genieten van een overvloed aan zon en sneeuw. Skiërs van elk niveau kunnen hier terecht. Beginners en families met kinderen kunnen terecht op de lokale skipistes van Abondance. De pistes van Les Portes du Soleil variëren van uitgestrekt en breed tot steil en smal voor de gevorderde skiër. Wachttijden kent men vrijwel niet, vanwege de grote liftcapaciteiten en de uitgestrektheid van de skigebieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze projecten

Onze projecten in Frankrijk zijn helaas niet meer beschikbaar, maar we zijn nog wel actief als projectontwikkelaar voor appartementen in Oostenrijk. Wilt u meer weten over onze projecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 079 361 5927 of te mailen naar info@romex-investments.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.