Romex Investeringsfonds

Met het Romex Investeringsfonds investeert u veilig in hoogwaardige internationale vakantiewoningen op toplocaties. Uw investering wordt beheerd door Romex Investments, een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf dat bekend staat als dé projectontwikkelaar in de Alpenlanden.

Belangrijke voordelen van het Romex Investeringsfonds zijn onder andere:

• Rentebetaling per kwartaal (achteraf).
• Mogelijkheid tot deelname vanaf € 125.000,-.
• Minimale looptijd van 24 maanden.
• Verhandelbaarheid van uw belegging.
• Deelnemende investeerders krijgen voorrang bij de aankoop van onroerend goed.
• Investering in een solide Nederlands familiebedrijf.

Onze locaties

Vanwege het enorme succes van ons Investeringsfonds in Oostenrijk, waarbij we het fonds binnen 3 à 4 maanden hebben voltooid en een totaalbedrag van € 5 miljoen hebben opgehaald, breiden we ons investeringsfonds uit naar andere landen. Het Romex Investeringsfonds is nu beschikbaar in de volgende landen:

• Oostenrijk (vol)
Spanje

Participatie

Per project stellen we een bepaald aantal participatiebewijzen beschikbaar, elk met een nominale waarde van € 1.000,-. Het aantal vrijgestelde participatiebewijzen hangt af van het geïnvesteerde kapitaal in het project.

Om deel te nemen aan de projecten verwachten we dat u minimaal 125 participatiebewijzen aanschaft, wat neerkomt op een investering van € 125.000,-. U heeft ook de mogelijkheid om het investeringsbedrag te verdubbelen naar bijvoorbeeld € 250.000,- of € 500.000,-.

Jaarlijks ontvangt u een rentevergoeding op basis van het geïnvesteerde kapitaal in het project.

Commanditaire vennootschap

Met ons investeringsfonds neemt u deel in een commanditaire vennootschap (CV). Het feit dat de CV besloten is, betekent dat toestemming van de andere vennoten vereist is voor het toetreden tot en uittreden uit de CV.

Als commanditaire vennoot in de CV draagt u alleen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen tot het bedrag van uw investering. De beherend vennoot, Romex Project B.V., is hoofdelijk aansprakelijk voor het verlies.

Notarieel toezicht

Op de controle van de jaarstukken van het CV en het project wordt een (internationaal) onafhankelijk accountantskantoor aangesteld. De deelnemers van het project komen onder toezicht te staan van een notaris van het land waar het project en onroerend goed zich bevindt.

Over Romex Investments

Romex Investments ontwikkelt, verkoopt en verhuurt al ruim 15 jaar vakantiewoningen. We hebben meer dan 215 woningen. We hebben in totaal 7 accommodaties in Oostenrijk en 2 accommodaties in Frankrijk en een hotel. Verspreid over Oostenrijk en Frankrijk met meer dan 1.000 slaapplaatsen. Wat Romex onderscheidt, is dat we een familiebedrijf zijn dat professionaliteit en expertise combineert. We hechten veel waarde aan vertrouwen en samenwerking. Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich volledig inzetten om projecten van uitmuntende kwaliteit te realiseren. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst en streven naar uitbreiding van onze activiteiten en vergroting van ons marktaandeel. Wil je meer weten? Bekijk dan onze werkwijze.

Veilig beleggen met Romex Investments?

Met het Romex Investeringsfonds investeert u veilig in vakantiewoningen en profiteert u van aantrekkelijke rendementen, ervaring en betrouwbaarheid. Voor meer informatie vraagt u onze brochure aan. Heeft u nog vragen of wilt u uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact met ons op via 079 362 5822 of mail naar info@romex-investments.nl. We staan klaar om u vragen te beantwoorden en u verder te helpen bij het realiseren van uw investeringsdoelen.

LET OP! U belegt buiten AFM toezicht. Er bestaat geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Romex Investments: Dé projectontwikkelaar in top vakantielanden