Familiebedrijf

Familiebedrijf Romex Investments

Romex Investments is een hecht familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar vastgoed ontwikkelt, verkoopt en verhuurt in het topsegment van internationale vakantiewoningen gelegen op unieke locaties.

ROMEX staat voor oprichter en eigenaar Paul de Römph (ROM) en Exclusive (EX) Investments. Paul is de drijvende kracht achter het succes van Romex.

Op de achtergrond heeft Paul de hulp van een financieel sterke mede-aandeelhouder, die echter niet actief in het bedrijf werkzaam is.

Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise in financiële en managementfuncties bij internationale bedrijven (denk aan: Ikea, BAAN Company en Ferring Pharmaceuticals) heeft Paul in 2007 besloten om zijn functie als CFO van een farmaceutisch concern op te zeggen en als zelfstandig projectontwikkelaar verder te gaan. Paul is zich gaan richten op het ontwikkelen van vastgoedprojecten in de Alpenlanden, met name in de tweede huizenmarkt.

Met de uitgebreide ervaring van Paul heeft hij Romex kunnen laten uitgroeien tot een gerenommeerd en gerespecteerd bedrijf dat in de loop der jaren talloze succesvolle projecten heeft voltooid. In het afgelopen decennium heeft Romex bijna 10 vastgoedprojecten ontwikkeld in de Oostenrijkse en Franse Alpen.

Paul richtte in 2016 Glennie’s Investments op, dat zich toelegt op de toekomstige restaurantketen Glennie’s Restaurants. Dit bedrijf is bijzonder, omdat het is opgericht voor Paul zijn zoon Glenn, die het syndroom van Down heeft. Het eerste Glennie’s Restaurant opende in 2016 in de Wildschönau in Tirol, Oostenrijk en het tweede restaurant is in december 2021 geopend in Westendorf, Oostenrijk. Paul heeft plannen om uit te breiden met meer Glennie’s Restaurants in Oostenrijk en Nederland.

Naarmate Romex zich ontwikkelde en groeide, nam ook de betrokkenheid van Paul zijn familie toe. Mark (zoon van Paul) werkt al sinds de oprichting van Romex in het bedrijf en is verantwoordelijk voor de verhuurorganisatie van Romex, genaamd Romex Restate. Mark wordt ondersteund door Nigel (neefje van Paul) die ook al ruim 7 jaar werkzaam is bij Romex. Ook Paul zijn dochter, Ashley, werkt sinds 5 jaar in het bedrijf en is verantwoordelijk voor de marketing. Lindsay, de jongste dochter van Paul, is begonnen aan haar afstudeerstage binnen Romex. Met Paul aan het roer en zijn familieleden aan zijn zijde, is Romex goed gepositioneerd voor blijvend succes in de komende jaren.

Romex is een familiebedrijf dat professionaliteit en expertise combineert met een sterk gevoel voor familiewaarden. Deze familiedynamiek komt tot uiting in de manier waarop Romex werkt, met een sterke nadruk op vertrouwen en samenwerking. Ondanks de familiewortels, is Romex een zeer professionele en efficiënte organisatie. Het team bestaat uit bekwame en ervaren individuen die zich inzetten om projecten van hoge kwaliteit op te leveren. Romex heeft een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige vastgoedprojecten die veilige en goede investeringsmogelijkheden bieden. Hun toewijding aan het creëren van luxe vakantiewoningen in het topsegment, evenals hun toewijding aan het bieden van uitstekende service en begeleiding aan klanten, maakt Romex tot een uniek en gerenommeerd bedrijf in de vastgoedsector.

Een van de belangrijkste en sterke punten van Romex is hun vermogen om opkomende trends en kansen in de vastgoedmarkt te identificeren en hierop in te spelen. Ze hebben een grondige kennis van de lokale markten in Oostenrijk en Spanje, waardoor ze woningen kunnen creëren die niet alleen luxe en functioneel zijn, maar ook aansluiten bij de behoeften en wensen van hun doelgroep.

Tevens vindt Romex het belangrijk om een uitstekende procesbegeleiding te bieden aan cliënten, zowel in het buitenland als in Nederland. De verkoopbegeleiding doen wij dan ook in eigen beheer, zonder tussenkomst van externe makelaars. Elke (potentiële) investeerder krijgt een vast aanspreekpunt, die verantwoordelijk is voor het beantwoorden van vragen en het maken van afspraken. Deze contactpersoon beheert tevens alle communicatie met betrekking tot de cliënt en het project. Bovendien komt u altijd rechtstreeks in contact met de eigenaar van Romex Investments, Paul de Römph.

Bij Romex Investments bieden we onze cliënten toegang tot een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel gebied en bieden we uitzonderlijke procedurele begeleiding in binnen- en buitenland. We hebben ook sterke relaties met lokale hypotheekverstrekkers. Onze filosofie is dat investeren in recreatief onroerend goed zowel een veilige als winstgevende investering moet zijn, maar ook plezier moet bieden aan de eigenaar.

Hebben wij u interesse gewekt of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via onze website of telefonisch voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak.

Romex: Meest recent opgeleverde project