Investeringsfonds werkwijze

Het Romex Investeringsfonds biedt een veilige investeringsmogelijkheid in hoogwaardige projecten voor internationale vakantiewoningen op toplocaties. Maar hoe gaat het investeren in internationale investeringsfondsen bij Romex precies in zijn werk en hoe begeleiden we u gedurende dit proces? We vertellen u graag meer details.

Oriënteren op investeringsfondsen.

Voordat u gaat investeren is het belangrijk om informatie te winnen over de verschillende investeringsfondsen. We bieden verschillende mogelijkheden aan om te achterhalen of investeren in een fonds bij u past. Dit ontdekt u door een paar eenvoudige informatiebronnen, namelijk:

Investeren in een paar stappen

Bij ons investeert u moeiteloos in slechts 5 stappen in internationale vakantiewoningen. We nemen de stappen graag met u door.

Stap 1: meld u eenvoudig aan voor onze investeringsfonds

Meldt u allereerst vrijblijvend aan voor een van onze projecten. Neem contact met ons op als u zich wilt aanmelden voor een van onze investeringsfondsen, dan helpt ons team u verder in het proces. U meldt zich aan door de prospectus op te vragen, telefonisch of per e-mail.

Stap 2: krijg grondige informatie over ons investeringsfonds

Zodra u zich heeft aangemeld voor de prospectus ontvangt u van ons alle details, inclusief het minimale investeringsbedrag en de rendementsomschrijving. We hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, daarom nodig we u graag uit op ons kantoor voor extra toelichting of komen we graag bij u langs.

Stap 3: afronding inschrijving

Op dit moment besluit u of u mee wilt doen met het investeringsfonds. Doet u mee? Dan sturen we u het intekenformulier dat u moet invullen. Vervolgens ondertekenen ook wij dit formulier en sturen we deze weer terug voor uw eigen administratie.

Bel ons Mail ons

Stap 4: bevestig uw deelname

Na de registratie van uw deelname ontvangt u binnen enkele dagen bericht of uw inschrijving is geaccepteerd. Is uw inschrijving geaccepteerd? Dan ontvangt u ook direct vervolginstructies over de betaling van het deelnamebedrag.

Stap 5: fondsrapportages en uitkering

Elk kwartaal ontvangt u achteraf een rendementsuitkering en een fondsrapportage. Heeft u tussendoor vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnvesteerd in een investeringsfonds?

Als deelnemer in ons investeringsfonds, bieden wij u de mogelijkheid om als eerste deel te nemen aan investeringen in een vakantiewoning, indien u geïnteresseerd bent. Belangrijk is te benadrukken dat het niet verplicht is om een appartement af te nemen voor deelname aan een fonds. We raden echter aan vrijblijvend deze optie te overwegen, zodat u rustig kunt nadenken en een beslissing kunt nemen wanneer we de details en meer informatie over het project verstrekken. Zodra het fonds vol is, krijgt u als eerste de kans om een appartement te kiezen.

Belangrijke factoren

Investeren in een investeringsfonds gaat gepaard met risico’s. Bij elk investeringsfonds zijn andere risico’s eraan verbonden. We beheersen deze risico’s door specifieke voorwaarden toe te passen bij de deelname in een investeringsfonds. Deze specifieke voorwaarden leest u in de prospectus. Daarnaast lichten we de risico’s graag toe in een persoonlijk gesprek.

Om die reden geven we het volgende advies:

Indien u niet over voldoende liquiditeit of cashflow beschikt of twijfelt over de financiële haalbaarheid, adviseren we u om niet te participeren in het investeringsfonds. Het is van essentieel belang dat uw financiële positie solide is voordat u deze stap overweegt.

Neem contact op met Romex Investments

Heeft u vragen over hoe ons investeringsfonds werkt? Neem dan contact met ons op via 079 362 5822 of stuur een e-mail naar info@romex-investments.nl. We beantwoorden graag uw vragen over onze werkwijze.

Romex Investments: Dé projectontwikkelaar in top vakantielanden