Les Châteaux D'Abondance (Frankrijk)

NU IN DE VERKOOP!

Status: in aanbouw | verkoop gestart

In Europa's grootste skigebied LES PORTES DU SOLEIL en vlakbij het chique LAC LEMAN (Meer van Genève) heeft Romex wederom een unieke locatie weten te bemachtigen voor de ontwikkeling van een kleinschalig project met zeer luxueuze appartementen, penthouses en châteaux. 

LES CHÂTEAUX D’ABONDANCE behoort tot de absolute top van (vakantie-)woningen in de Franse Alpen. Prachtig, rustig en hooggelegen op een zonneplateau aan de rand van het centrum van Abondance met een schitterend wijds uitzicht over het dorp, de vallei en de locale skipistes.

Er worden 20 luxe appartementen ontwikkeld verdeeld over drie residenties. Daar bovenop komen een 5-tal super luxe penthouses en worden er nog 2 magnifieke Châteaux gebouwd met maar liefst ca. 250 m2 aan woonoppervlak, geheel vrijstaand met een schitterend uitzicht. De appartementen variëren van ca. 70 m2 tot wel 185 m2.

Separaat zal er een luxueuze en uitgebreide SPA in savoyaardse stijl worden gebouwd met groot zwembad, jacuzzi, sauna's, fitness apparatuur etc. Dit schitterende savoyaardse badhuis zal aansluitend aan de ontvangst-receptie en lounge worden gebouwd.
De woningen kenmerken zich door grote raampartijen, vele dakramen en prachtige terrassen en/of balkons met een warme Savoyaardse uitstraling van buiten en een modern, luxe en design-achtige look van binnen, conform het ROMEX concept.

Alle woningen worden volledig ‘turn-key’ opgeleverd en zijn direct klaar voor eigen gebruik en/of verhuur. Zo worden de woningen voorzien van een luxe design-keuken, veelal meerdere luxe badkamers, verwarmde houten en/of stenen vloeren, comfortabele meubelen, uitstekend slaapcomfort, WiFi en Smart Tv's met satelliet ontvanger. Ook beschikt elke woning over een privé-berging.

In de inpandige parkeergarage treft u naast de vele parkeerplekken ook nog een separaat ski depot aan. Vanuit de parkeergarage heeft u veelal toegang (via lift of trap) tot de appartementsgebouwen. Uiteraard zijn de appartementsgebouwen voorzien van een lift. Buiten zijn de residenties omgeven door mooie tuinen en terrassen.