Kaprun Glacier Estate (Oostenrijk)

Kaprun Glacier Estate situeert zich hooggelegen op de zuidhelling van een berg aan de rand van Kaprun, tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel. Dit is natuurlijk niet toevallig één van de mooiste plekjes die Romex heeft aangekocht voor de ontwikkeling van wederom een prachtig estate.

Naast de 8 luxe appartementen zijn er drie magnifieke penthouses die een prachtig wijds uitzicht hebben op de omringende bergen. De appartementen variëren van ca. 90 tot 190 m2. Alle appartementen zijn onder andere voorzien van een luxe design-keuken, veelal luxe badkamers, uitstekend slaapcomfort, veelal een sauna, WiFi en Smart-Tv’s etc.

Vanuit de penthouses en appartementen met hun grote terrassen heeft u een wijds uitzicht op de imposante bergen, de indrukwekkende Gletsjer, de lokale skipistes en over het prachtige bergdorp Kaprun. U treft er als vanouds de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer aan en de uitermate vriendelijke lokale bevolking, die altijd zeer ‘service-minded’ is.

Kaprun Glacier Estate is voorzien van een algemene sauna. Tevens is er een receptie een separaat was- en droogruimte en skidepot aanwezig. In de inpandige parkeergarage treft u voldoende garageplekken aan. Vanuit de parkeergarage heeft u direct toegang (via lift of trap) tot het appartementencomplex. De residentie is ook voorzien van een lift.

Specificaties

Plaats
Kaprun Oostenrijk
Aantal appartementen
11
Oppervlakte appartementen
Variërend van ca. 90 m2 - 190 m2
Afstand tot de piste
1300 meter
Voorzieningen
Algemene sauna | receptie | skidepot | separaat wasruimte | inpandige parkeergarage

Omgeving Kaprun

De Kitzsteinhorn Gletsjer en het Schmittenhöhe skigebied van Kaprun staan garant voor een sprookjesachtige wintersportvakantie voor jong en oud. Zo’n 30 bergen met een hoogte van meer dan 3.000 meter laten alle facetten beleven van de Alpen. De Kitzsteinhorn Gletsjer is absoluut sneeuwzeker.

De Europa Skiregion met Kaprun – Zell am See is één van de bekendste skigebieden in de Oostenrijkse Alpen. Zeer gevarieerd en voor elk wat wils. Prachtige, brede, blauwe en rode pistes voor families met kinderen, lichtgevorderde skiërs en snowboarders, maar ook met pittige buckelpistes en zwarte afdalingen voor de cracks.

Voortaan kun je ook in het centrum van Kaprun in de Maiskogelbahn stappen. Sinds vorig jaar is er een nieuwe liftverbinding die de Maiskogel met de Kitzsteinhorn verbindt. 

Kaprun en Zell am See zijn authentieke, Oostenrijkse bergdorpen, die een geweldige aantrekkingskracht hebben op niet alleen Nederlanders en andere Europeanen, maar ook op de vele andere mondiale wereldburgers. Dit maakt het gebied een tikkeltje mondain, zonder verlies van haar authenticiteit.

Ook tijdens de zomer en de tussenseizoenen blijven er vele skiliften open om de sportieve mountainbikers met hun fietsen naar de toppen van de bergen te brengen. Daarnaast zijn er een tal mogelijkheden om de bergen te ontdekken met veel authentieke berghutten. In 2010 is het grootste Spa en Wellness centrum van Oostenrijk geopend aan de rand van Kaprun. 

In Kaprun en het vlakbij gelegen Zell am See zijn vele winkels, café’s en veelal culinaire, restaurants. Daarnaast bieden deze plaatsen een rijk en gevarieerd uitgaansleven voor jong en oud gedurende het hele jaar door.

Kortom, een heerlijk vierseizoenen vakantiegebied!