BIG REVEAL: Het tweede en gloednieuwe seizoen van Op Naar De Top staat voor de deur!

  • Gepubliceerd op 13 november, 2023

Vorig jaar, 2022, werd het gloednieuwe tv-programma ‘Op Naar De Top’ voor het eerst uitgezonden op RTL 4.

Gedurende zes weken lang konden we genieten van fantastische afleveringen, waarin gasten als Henk Savelberg, Sander Janson, Gé Tegelaar, Esther Ross en Micheal Kanjh en uiteraard zien waren. De gasten werden in elke aflevering ontvangen door gastheer Paul de Römph, eigenaar van Romex Investments.

In het programma staan gesprekken over privé- en zakenleven centraal. Daarnaast ontdekten Paul samen met zijn gasten de meest prachtige plekken in Oostenrijk.

Het eerste seizoen was een groot succes met maar liefst 4,5 miljoen kijkers! Daarom zijn wij nu ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat er een tweede seizoen van ‘Op Naar De Top’ elke zondag weer te zien zal zijn vanaf 19 november om 17:00 uur op RTL 4!

Wat kan je verwachten?

In dit gloednieuwe seizoen van ‘Op Naar De Top’ heeft gastheer Paul de Römph vier bijzondere gasten uitgenodigd in ons appartementencomplex Residenz Illyrica Tirol in Westendorf, Oostenrijk.

Tijdens de afleveringen worden er diepgaande gesprekken gevoerd over het privé- en zakenleven van de gast. Ook worden er nieuwe plekken ontdekt in Oostenrijk en neemt Paul zijn gasten mee op avontuur tijdens geweldige activiteiten.

In de laatste aflevering is Sander Janson te gast bij Paul de Römph op het kantoor van Romex én bezoeken zij de nieuwste locatie van een nieuw project wat Romex volgend jaar gaat ontwikkelen.

Vanaf wanneer is het tweede seizoen te zien op RTL 4? 

Het nieuwe seizoen van ‘Op Naar De Top’ zal vanaf 19 november om 17:00 uur elke zondag weer te zien zijn bij RTL 4! Dit seizoen kunnen we vijf weken lang genieten van nieuwe afleveringen boordevol interessante gesprekken, leuke activiteiten en adembenemende uitzichten!

Welke gasten heeft Paul uitgenodigd voor seizoen 2?

1️⃣ Wolter Kroes

We trappen het seizoen af met niemand minder dan de Nederlandse zanger Wolter Kroes! Wolter Kroes staat bekend om zijn grote hits, als: ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’. Echter, achter deze muzikale successen schuilt een prachtig verhaal dat de meeste mensen niet kennen.

In Westendorf is Wolter Kroes een gewaardeerde legende geworden. Het dorp en de omgeving hebben een grote rol gespeeld in zijn carrière als artiest!

2️⃣ Shirley van Beers

Ook gaat Paul op pad met Shirley van Beers, de trotse directrice-eigenaar van Van Beers Elektrotechniek & Service. Shirley deelt niet alleen haar succesverhaal als Rotterdamse zakenvrouw van het jaar, maar benadrukt ook haar toewijding aan diversiteit in de technische sector.

Zij zet zich dan ook vol overgave in voor meer vrouwen in deze industrie. Haar doorzettingsvermogen en succesverhaal dienen als een inspiratiebron voor ondernemers en vooral voor vrouwelijke leiders.

3️⃣ Michel Weijerman

Daarnaast ontvangt Paul de bekende ‘dokter Down’, namelijk Michel Weijerman. Gedurende zijn carrière heeft hij buitengewoon werk verricht op het gebied van medische zorg voor kinderen met het syndroom van Down. Michel is op Wereld Downsyndroom dag met pensioen gegaan en draagt zijn werk over aan kinderarts Eveline Schell-Feith.

Bovendien hebben Paul en Michel een bijzondere band met elkaar. Samen delen zij een unieke connectie door een gedeelde zorg en toewijding voor kinderen met het syndroom van Down. Paul de Römph heeft namelijk zelf een zoon, Glenn, die ook het syndroom van Down heeft. Michel heeft Glenn op medisch gebied ook geholpen.

4️⃣ Paul Holtkamp

Paul Holtkamp is niet alleen al meer dan 20 jaar een goede vriend van Paul, maar ook een zeer gewaardeerde zakenpartner. Paul Holtkamp heeft indrukwekkend grafisch designontwerpen geleverd voor Romex Investments en andere, grote bedrijven.

Paul Holtkamp is een creatieve geest en deelt over zijn succesverhalen in de wereld van reclame en marketing. Niet alleen heeft hij de marketing van Romex opgezet en naar een hoog niveau gebracht. Hij heeft ook voor grote bedrijven, zoals de hotelketen Hilton, de marketing en communicatie opgezet.

5️⃣ Sander Janson en Paul de Römph reizen af naar Spanje

In de laatste aflevering van ‘Op Naar De Top’ reizen Sander Janson en Paul de Römph af naar het adembenemende dorp Villajoyosa aan de Costa Blanca in Spanje.

Dit bruisende vissersdorpje is de plek waar Paul zijn allernieuwste project met trots presenteert, een grote mijlpaal voor zijn familiebedrijf Romex Investments.

Deze aflevering biedt een exclusieve kijk op het nieuwe project in Spanje. In deze prachtige omgeving onthult Paul zijn plannen, visie en ambities voor de komende jaren van Romex.

Romex: Meest recent opgeleverde project