Romex bij Business Class

  • Gepubliceerd op 20 november, 2022

Afgelopen zondag, 20 november, was Romex weer te zien bij Business Class!

Paul de Römph schoof aan bij Harry Mens in Business Class en vertelt over het bedrijf Romex. Afgelopen jaar heeft Paul een nieuw project in Westendorf in Tirol opgeleverd, het zevende project in Oostenrijk.

Voor het komende jaar staan er ook weer wat projecten op de planning. Zoals de overname van het langst bestaande hotel in Westendorf. Paul: “De komende twee jaar gaan we dit ombouwen naar een 4-sterren plus hotel. Hierin gaan we ook 15 appartementen ontwikkelen voor verkoop en behouden we 30 kamers. De exploitatie en verhuur blijven bij Romex.” Verder heeft Romex een oud hotel en stuk grond op het oog in Saas Fee, Wallis in Zwitserland. Er zijn nieuwe locaties op het oog in Albir, Costa Blanca in Spanje. En Romex gaat ook aan de slag in Julianadorp aan Zee. Paul vertelt over de investeringsmogelijkheden. En tot slot praat hij Harry bij over zijn nieuwe programma Op naar de Top, dat vanaf 20 november te zien is bij RTL 4.

Wil je het fragment van Romex terug kijken? Bekijk het fragment hier

Romex: Nieuwste project

Het allernieuwste project Residenz Illyrica Tirol bevindt zich in het centrum van Westendorf met rondom een prachtig uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en het dorp. De locatie ligt slechts 300 meter van de eerste liften.