Romex bij Business Class

Romex bij Business Class: Het Romex Investeringsfonds!

 • Gepubliceerd op 24 maart, 2023

Romex bij Business Class: Het nieuwe Romex Investeringsfonds!

Op zondag 26 maart 2023 schoof Paul de Römph in Noordwijk aan bij Harry Mens aan tafel in het programma Business Class om te vertellen over het nieuwe Romex Investeringsfonds.

VEILIG BELEGGEN in het topsegment van internationale vakantiewoningen gelegen op triple-A locaties? Beleg dan in de gespreide protefeuille van het Nederlandse familiebedrijf Romex Investments met een aantrekkelijk rendement van 6,8%.

Romex Investments heeft in Nederland een grote naamsbekendheid als dé projectontwikkelaar in de Alpenlanden (Oostenrijkse, Zwitserse en Franse Alpen).

Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 15 jaar en heeft zo’n 200 woningen (1.000 bedden) in Oostenrijk en Frankrijk ontwikkeld met een marktwaarde van € 75 miljoen! Het bedrijf wil de komende jaren sterk uitbreiden en haar markt verbreden in o.a. Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Nederland.

ROMEX INVESTERINGSFONDS

Romex Project B.V., gevestigd te Zoetermeer aan de Röntgenlaan 1, is beherend vennoot van de commanditaire vennootschap ROMEX Projecten (hierna te noemen “de CV”). De CV is eveneens gevestigd op het adres Röntgenlaan 1 te Zoetermeer en wordt vertegenwoordigd door haar beherend vennoot. ROMEX Project B.V. wordt bestuurd en vertegenwoordigd door directeur Paul de Römph. De CV gaat investeringen aan die passen binnen het bestaande ROMEX portfolio. Vier sterren Plus of vijf sterren hotels en/of appartementencomplexen in de Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland en, daarnaast, eventueel in Nederland en Spanje.

DE PROPOSITIE

Romex wil een kapitaal aantrekken van in totaal € 4,5 miljoen voor het volgende project:

 • De overname en (deels) ombouw van Hotel Jakobwirt met het daarbij behorende, apart gelegen, personeelshuis in Westendorf (Tirol) in Oostenrijk.
 • De totale investering bedraagt ruim € 8 miljoen, waarvan een deel (ca. 50%) zal worden gefinancierd met een hypotheek van de huisbankier in Oostenrijk van Romex, de Sparkasse Schwaz Tirol. Het restant zal worden gefinancierd door de CV.
 • Hotel Jakobwirt wordt geëxploiteerd via een, naar het recht van Oostenrijk, opgerichte GmbH. Na een uitgebreid ‘due dilligence’ onderzoek door Oostenrijkse fiscalisten, accountants en advocaten zal Hotel Jakobwirt worden aangekocht. Deze GmbH zal worden aangekocht door een door beherend vennoot, ROMEX Project B.V., nieuw op te richten Project Jakobwirt GmbH.
 • De CV verschaft het voor de aankoop benodigde eigen vermogen en werkkapitaal (voorloopkosten) van in totaal € 4,5 miljoen.

PARTICIPATIES

De CV geeft ten behoeve van de financiering van de in dit memorandum beschreven project, maximaal, 4.500 bewijzen van deelgerechtigheid uit met een waarde van € 1.000,-. Van deelnemers wordt verwacht dat zij, tenminste 125 bewijzen van deelgerechtigheid afnemen. Romex vraagt van de investeerders dus een minimale deelname van € 125.000,-.

De volgende participaties kunnen worden afgenomen:

 • 2 participaties van € 500.000,-
 • 10 participaties van € 250.000,-
 • 8 participaties van € 125.000,-

Deelnemers ontvangen een rentevergoeding van 6,8% per jaar (d.i. 1,7% per kwartaal) op het ingebrachte kapitaal.

KENMERKEN VAN HET CV:

 • Jaarlijkse rente van 6,8%.
 • Rentebetaling per kwartaal, achteraf.
 • Deelname mogelijk vanaf € 125.000,-.
 • Looptijd: minimaal 24 maanden.
 • Verhandelbaar.
 • Deelnemende investeerders krijgen de eerste keuze wat betreft het kopen van onroerend-goed in de projecten van de CV.
 • Investeren in een volwassen Nederlands Familiebedrijf (bestaat sinds 2007).

MEER INFORMATIE:

KLIK HIER EN VRAAG DE PROSPECTUS AAN

Daarnaast maakt Paul graag een persoonlijke afspraak met u op kantoor in Zoetermeer om alle ins en outs van het nieuwe Romex Investeringsfonds met u te bespreken.

Email   : paul@romex-investments.nl

Tel       : +31 6 46 373 575

LET OP!

U belegt buiten AFM toezicht.

Er bestaat geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

 

Romex: Meest recent opgeleverde project