Romex bij Business Class

Zondag 2 april: Romex bij Business Class over de wederverkoop

  • Gepubliceerd op 3 april, 2023

Op zondag 2 april schoof Ashley de Römph, marketingmanager bij Romex, bij Harry aan tafel in het programma Business Class om te praten over de wederverkoop van een paar prachtige, zeer luxe vakantiewoningen in Tirol, Oostenrijk.

Ashley vertelt meer over de luxe woningen die Romex op dit moment in de wederverkoop heeft staan. Een van deze woningen is het Luxe Penthouse, wat zit bevindt in het appartementencomplex Kristall Plaza, gelegen in Niederau-Wildschönau. de locatie van dit appartementencomplex is schitterend, het ligt direct tegenover de liften en de piste. Tevens is er een algemene sauna, een Glennie’s Restaurant en een Nederlandse huismeesterservice aanwezig. De woning is 140 m2 met ligging op het zuiden. Het penthouse beschikt zelfs over een terras op het zuid-westen van 50 m2! Het Luxe Penthouse is geschikt voor 10 personen. Wilt u meer informatie over het Penthouse? Klik hier.

De andere woning is een prachtig, ruim en luxe hoekappartement in het appartementencomplex Residenz Drachenstein, wat op slechts 500 meter afstand van het centrum ligt. De woning is 150 m2 en geschikt voor 8 personen. De ligging van het appartement is op het zuid-westen. Het appartement beschikt over een openbaar, luxe Tieleman keuken, luxe badkamers en wordt volledig luxe ingericht met alles er op en er aan. Wilt u meer informatie over het luxe hoekappartement? Klik dan hier.

Brochure aanvraag voor het Luxe Penthouse en/of het luxe hoekappartement.

Alle woningen bevinden zich in het hogere segment van de markt en worden volledig Turn-Key opgeleverd. Daarnaast verzorgt Romex de verhuur en exploitatie van de woningen en wordt de eigenaar volledig ontzorgd. Met de verhuur van de woningen kan een mooi rendement worden behaald en kan de eigenaar ook zelf heerlijk genieten van zijn of haar luxe vakantiewoning in de Alpen!

Met de verhuur kan een mooi rendement worden behaald en kan de eigenaar ook zelf heerlijk genieten van zijn of haar luxe vakantiewoning in de Alpen!

Klik hier voor meer informatie over de woningen in Niederau.

Wilt u het fragment terug zien? Dat kan hier.

Romex: Meest recent opgeleverde project