Zondag 10 maart om 10:30: Romex onthult nieuw project in Nederland bij Businessclass!

  • Gepubliceerd op 4 maart, 2024

Op zondag 10 maart om 10:30 uur is Romex weer te zien bij Businessclass. Paul schuift bij Harry Mens aan tafel voor de onthulling van een nieuw project in Nederland!

Hét nieuwe project van Romex in Nederland

Op zondag 10 maart om 10:30 schuift Paul de Römph, eigenaar van Romex, opnieuw bij Harry Mens aan tafel om alles te vertellen over het nieuwste project in Nederland: prachtige recreatiewoningen op Texel!

Romex staat bekend als dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne vakantiewoningen in top vakantielanden zoals Oostenrijk, Frankrijk en Spanje, maar neemt nu ook Texel in haar portfolio op.

Tijdens de uitzending van Businessclass op 11 februari j.l. vertelde Paul wat meer informatie over de appartementen die op dit moment bij Romex in de wederverkoop in Oostenrijk staan. Daarnaast gaf hij een tipje van de sluier over Texel. Benieuwd wat Paul heeft verteld tijdens deze uitzending? Kijk dan hier terug!

Een unieke locatie

Het project bestaat in totaal uit acht recreatiewoningen, waarvan al vier woningen zijn gerealiseerd en verkocht. Direct naast het bestaande gebouw dat momenteel verhuurd wordt voor recreatiedoeleinden, komt in 2025 een tweede gebouw waar u de trotse eigenaar kunt worden van een prachtige vakantiewoning.

Dit keer bieden we een exclusieve kans om de charme van Texel te omarmen. Gelegen aan de rand van de adembenemende natuurgebieden “De Slufter” en “De Muy”, in de omgeving nabij De Cocksdorp, presenteren we vier prachtige recreatiewoningen die te koop zullen worden aangeboden. Deze geschakelde woningen, bestaande uit twee accommodaties voor zes personen en twee voor acht personen, beloven een unieke mogelijkheid om te genieten van een heerlijk verblijf in het noordelijke deel van Texel.

Luxe en comfort

De bestaande woningen zijn zorgvuldig ontworpen en smaakvol ingericht om niet alleen comfortabele, maar ook een luxueuze en gastvrije sfeer te creëren. Romex Investments staat dan ook bekend om het bieden van topkwaliteit recreatiewoningen en deze Texelse woningen vormen daarop geen uitzondering.

Mis het niet!

Tijdens de uitzending op zondag 10 maart om 10:30 uur gaat Paul de Römph dieper in op het project in Texel en de exclusieve mogelijkheid om een van deze prachtige recreatiewoningen te bemachtigen.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning op Texel? Mis deze uitzending dan niet!

Romex: Meest recent opgeleverde project