Huis kopen in Gerlos

Wilt u een fantastisch huis kopen in Gerlos? Bij Romex Investments vindt u prachtige en luxe appartementen in deze plaats midden in de bergen van de alpen. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van vakantiewoningen en tweede woningen in wintersportgebieden in Oostenrijk.

  • Prachtige appartementen in de bergen van de Zillertaler Alpen
  • Verkoopbegeleiding in eigen beheer
  • Droomvakantie in Gerlos in de winter én de zomer
  • Profiteer van stabiele huurinkomsten bij verhuur
Alles verkocht
Appartementencomplex Gerlos Mountain Estate in Gerlos, Tirol

Gerlos Mountain Estate ligt midden in het centrum van Gerlos tegenover het pittoreske kerkje en de dalafdaling.  .....

Alles verkocht
Appartementencomplex Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Tirol

Gerlos Alpine Estate is gelegen aan de rand van het dorp Gerlos. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over de Zillertal bergen en/of het mooie bergdorp .....

Alles verkocht
Appartementencomplex Residence Zillertal in Gerlos, Tirol

Het allereerste project van Romex is Residence Zillertal. Het ligt prachtig gelegen aan de rand van het gezellige, authentieke bergdorp Gerlos in Tirol, Oostenrijk......

Koop een vakantiewoning in Gerlos

Met een tweede huis in Gerlos kunt u wanneer u maar wilt heerlijk naar uw eigen droomlocatie in Oostenrijk. Bij Romex Investments helpen we u bij de aankoop van een appartement in Gerlos.

Dromen

Altijd al een vakantiehuis willen kopen in een prachtig natuurgebied, zoals Gerlos? Maak uw dromen werkelijkheid.

Zoeken

Aan de hand van uw wensen gaan we op zoek naar een appartement.

Kijken

We kijken samen naar het aanbod met appartementen. We vertellen u meer over de voor- en nadelen van de locatie.

Kopen

Heeft u uw droomwoning gevonden? We begeleiden u tijdens het gehele koopproces.

Waarom een huis kopen in Gerlos?

Gerlos is een prachtig gebied in de Zillertal Alpen, midden in de bergen. De appartementen in Oostenrijk maken uw dromen waar, het hele jaar door.

Gerlos in de winter

Elke winter geniet u in Gerlos van een dik pak sneeuw, waardoor u altijd verzekerd bent van voldoende skiplezier.

Gerlos in de zomer

Gerlos is ook als zomervakantiebestemming erg populair. Het gebied is ideaal voor wandelingen en fietstochten in de natuur. Maar u kunt ook mountainbiken, 3D-boogschieten en nog veel meer.

Onze appartementen in Gerlos

Romex heeft in Gerlos drie verschillende accommodaties ontwikkeld. Hierdoor hebben wij een divers aanbod aan appartementen verspreid in Gerlos. U bepaalt dus zelf welke het beste bij uw wensen past en welk huis in Gerlos u wilt kopen. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 30 tot 210 m2.

Alle woningen zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept, hetgeen wij realiseren met onze eigen verhuurorganisatie Romex Restate. De woningen in Gerlos hebben een luxe en moderne uitstraling en zijn van allerlei faciliteiten voorzien. De afstand tot de piste varieert ook. Bij Gerlos Alpine Estate en Residance Zillertal is de afstand 900 meter. Bij Gerlos Mountain Estate bent u al met 50 meter bij de piste.

Bespreek de mogelijkheden voor de aankoop van een huis in Gerlos

Heeft u interesse in een van onze appartementen in Gerlos of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 079 362 5822 of info@romex-investments.nl.