Gerlos Alpine Estate (Oostenrijk)

1 appartement te koop

Status: opgeleverd december 2010   |   appartement in de wederverkoop!

De appartementen en penthouses van Gerlos Alpine Estate hebben een schitterend uitzicht over de Zillertal bergen en/of het gezellige, mooie bergdorp Gerlos. Het complex bestaat uit een 12-tal appartementen van 60 m2 tot 220 m2 met daar bovenop nog eens 2 schitterende penthouses.

Alle appartementen hebben grote glaspartijen en zijn voorzien van ruime terrassen, zodat u optimaal kunt genieten van het uitzicht en de zon. De inrichting is zeer luxueus met een luxe design-keuken, moderne badkamers, houten vloeren, comfortabele en moderne meubelen, goed slaapcomfort, WiFi en meerdere Smart Tv's.

De twee exclusieve penthouses zijn nog ruimer en nog luxer ingericht, waarvan één zelfs een woonoppervlak heeft van maar liefst 210m2! Dit penthouse heeft zelfs een eigen buiten-jacuzzi, een masterbedroom met een eigen panorama-badkamer, wijnklimaatkast etc.

Daarnaast beschikt dit unieke appartementencomplex over semi-hotel faciliteiten, zoals een broodjesservice, bij aankomst een uitgebreid welkomstpakket en zijn alle bedden uiteraard keurig opgemaakt. Kortom, het zal u aan niets ontbreken.

Gerlos ligt op een hoogte van ruim 1300 meter en is absoluut sneeuwzeker. Het ligt middenin de Zillertal Arena met in totaal zo’n 200km skipistes in allerlei variaties en biedt aan zowel beginner, als gevorderde een veelheid van mogelijkheden. In het centrum van het knusse bergdorp vindt u vele restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. De Après-Ski mogelijkheden zijn ruim en beroemd!