Huis kopen Kaprun

Koop een vakantiewoning in Kaprun

Koop een vakantiewoning in Kaprun en u heeft het hele jaar door de mogelijkheid om te genieten van deze populaire bestemming in de Oostenrijkse Alpen. In de overige periodes kunt u ervoor kiezen om uw vakantiehuis te verhuren en er zo nog altijd winst mee te behalen.

Alles verkocht
Appartementencomplex, Oostenrijk, Kaprun.

Kaprun Glacier Estate ligt tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel in Kaprun en ligt in de buurt van Zell am See......

Dromen

Maak uw dromen werkelijkheid door een huis te kopen in Kaprun.

Zoeken

We bespreken uw wensen en gaan op zoek naar een geschikte woning om te kopen.

Kijken

We laten u de ins- en outs van de appartementen en de omgeving zien.

Kopen

Als u uw droomwoning heeft gevonden, begeleiden we u tijdens het koopproces.

Redenen om een huis te kopen in Kaprun

Kaprun heeft prachtige skigebieden die als sprookjesachtig worden ervaren en het ligt vlak naast Zell am See. Zo heeft u twee fantastische skigebieden vlak bij uw appartement.

Kaprun in de winter

In de winter verkent u in Kaprun de pistes van de Kitzsteinhorn Gletsjer en het Schmittenhöhe skigebied.

Kaprun in de zomer

In de zomer bezoekt u de vele winkels, cafés en restaurants in Kaprun en Zell am See. Verder verkent u de natuur en kunt u meedoen met vele sportieve activiteiten.

Onze appartementen in Gerlos

In Kaprun vindt u ons Kaprun Glacier Estate. Het estate bevindt zich in hooggelegen aan de rand van een berg, tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het skigebied Maiskogel. We hebben hier 8 luxe appartementen en 3 magnifieke penthouses, die variëren van circa 90 tot 190 m2.

Alle appartementen zijn voorzien van een design-keuken, luxe badkamers, comfortabele meubelen, veelal een sauna, Wifi en een tv.

Bespreek de mogelijkheden voor de aankoop van een huis in Kaprun

Wilt u graag een huis kopen in Kaprun, Oostenrijk? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U bereikt ons via 079 362 5822 of info@romex-investments.nl.