Huis kopen Alpen

Door een huis te kopen in de Alpen doet u een rendabele investering in een stabiele vastgoedmarkt. Romex Investments is dé projectontwikkelaar in de welbekende vakantielanden, als Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Onze specialisatie ligt in de ontwikkeling en verkoop van luxe vakantiewoningen in de wintersportgebieden. Wilt u graag een appartement kopen in de Alpen? We assisteren u hier graag bij. Met een aankoop via Romex Investments profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Financieel, juridisch en fiscaal advies
  • Luxe, gebruiksklare appartementen kopen in de Alpen
  • Stabiele huurinkomsten
  • Verkoopbegeleiding in eigen beheer
  • Verhuur van de woningen in beheer van Romex Restate (verhuurorganisatie van Romex)
  • Huis of appartement kopen op een prachtige locatie in de Oostenrijkse Alpen

Altijd een vast aanspreekpunt

Romex Investments vindt het belangrijk om een uitstekende procesbegeleiding te bieden aan cliënten, zowel in het buitenland als in Nederland. De verkoopbegeleiding doen wij dan ook in eigen beheer, zonder tussenkomst van externe makelaars. Elke (potentiële) investeerder krijgt een vast aanspreekpunt, die verantwoordelijk is voor het beantwoorden van vragen en het maken van afspraken. Deze contactpersoon beheert tevens alle communicatie met betrekking tot de cliënt en het project. Bovendien komt u altijd rechtstreeks in contact met de eigenaar van Romex Investments, Paul de Römph.

Wanneer u bij Romex Investments een appartement koopt in de Alpen ontvangt u altijd persoonlijke aandacht en uitstekende service. Onze filosofie is dat investeren in recreatief onroerend goed zowel een veilige als winstgevende investering moet zijn, maar ook plezier moet bieden aan de eigenaar.

Waarom huis kopen Alpen via Romex?

Romex is een familiebedrijf dat professionaliteit en expertise combineert met een sterk gevoel voor familiewaarden. Deze familiedynamiek komt tot uiting in de manier waarop Romex werkt, met een sterke nadruk op vertrouwen en samenwerking. Ondanks de familiewortels, is Romex een zeer professionele en efficiënte organisatie. Het team bestaat uit bekwame en ervaren individuen die zich inzetten om projecten van hoge kwaliteit op te leveren. Romex heeft een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige vastgoedprojecten die veilige en goede investeringsmogelijkheden bieden. Hun toewijding aan het creëren van luxe vakantiewoningen in het topsegment, evenals hun toewijding aan het bieden van uitstekende service en begeleiding aan klanten, maakt Romex tot een uniek en gerenommeerd bedrijf in de vastgoedsector.

Een van de belangrijkste en sterke punten van Romex is hun vermogen om opkomende trends en kansen in de vastgoedmarkt te identificeren en hierop in te spelen. Ze hebben een grondige kennis van de lokale markten in Oostenrijk en Spanje, waardoor ze woningen kunnen creëren die niet alleen luxe en functioneel zijn, maar ook aansluiten bij de behoeften en wensen van hun doelgroep.

Door via Romex Investments uw appartement te kopen in de Alpen krijgt u toegang tot een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel terrein. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende procedurele begeleiding, zowel in het buitenland als in Nederland. Bovendien beschikt Romex Investments over zeer goede contacten met diverse hypotheekverstrekkers in het buitenland. Appartementen kopen in de Alpen was nog nooit zo eenvoudig. Bent u geïnteresseerd in een appartement in de prachtige Oostenrijkse Alpen? Wij helpen u graag met het vinden en kopen van uw perfecte huis in Oostenrijk.

Huis kopen Alpen: het proces

Romex Investments heeft vele jaren ervaring met het begeleiden van het kopen van appartementen en vakantiewoningen in de Alpen. Globaal verloopt dit proces altijd volgens de volgende vier stappen:

Dromen

Altijd al gedroomd van een appartement in Oostenrijk? Maak uw dromen werkelijkheid.

Zoeken

Wij gaan voor u op zoek naar een appartement wat voldoet aan uw wensen.

Kijken

Samen met u bekijken wij het aanbod appartementen.

Kopen

Vervolgens begeleiden wij u in het koopproces.

Luxe appartementen kopen in de Alpen

Bij Romex Investments bieden we u niet alleen vakantiehuizen op de mooiste plekken van de Alpen, maar geniet u ook van een volledig afgewerkte woning in een luxueuze stijl. De complexen kenmerken zich door een traditionele Oostenrijkse uitstraling van buiten, met natuurlijke materialen en veel gebruik van oud hout.

De residenties zijn voorzien van diverse faciliteiten, zoals een wellness, receptie, broodjesservice, en bij een aantal zelfs een Glennie’s restaurant en bar.

Vrijwel alle appartementen in de Alpen hebben ruime terrassen en/of balkons die uitzicht hebben op de desbetreffende locatie. Het interieur is conform het Romex concept met een luxe designlook in combinatie met hout en een warme uitstraling. Daarnaast zijn alle appartementen onder andere voorzien van een luxe design keuken, luxe badkamers, comfortabele en moderne meubelen, uitstekend slaapcomfort, WiFi en Flatscreen Tv’s/Smart-Tv’s. Ook beschikken de accommodaties  over bergingen en elk appartement beschikt over één of meerdere parkeerplaatsen. De inrichting ligt vooraf niet vast; u bent natuurlijk vrij om uw appartement volledig naar eigen smaak in te richten. Wilt u een huis kopen in een populaire plaats in de Oostenrijkse Alpen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in één van onze projecten, wilt u meer informatie opvragen of assistentie bij een appartement kopen in de Alpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)79 361 59 27 of mail naar info@romex-investments.nl.