Huis kopen Alpen

Door een huis te kopen in de Alpen doet u een rendabele investering in een stabiele vastgoedmarkt. Romex Investments is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van vakantiewoningen in wintersportgebieden. Hierdoor profiteert u met een aankoop via Romex Investments altijd van de volgende voordelen:

  • Financieel, juridisch en fiscaal advies
  • Luxe, gebruiksklare appartementen
  • Stabiele huurinkomsten
  • Verkoopbegeleiding in eigen beheer

Altijd een vast aanspreekpunt

Elke (potentiële) investeerder krijgt bij Romex Investments te maken met één vast aanspreekpunt. Bij deze contactpersoon kunt u terecht voor vragen, op- en aanmerkingen en het maken van afspraken. Hij is de spin in het web en onderhoudt alle contacten rondom het project. Tevens komt naast dit vaste aanspreekpunt altijd rechtstreeks in contact met de eigenaren van ROMEX Investments: Joren Exler en Paul de Römph.

Waarom huis kopen Alpen via Romex?

Via ROMEX Investments krijgt u toegang tot een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel terrein. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende procedurele begeleiding, zowel in Oostenrijk als in Nederland. Bovendien beschikt Romex Investments over zeer goede contacten met diverse hypotheekverstrekkers in Oostenrijk.

Huis kopen Alpen: het proces

Romex Investments heeft vele jaren ervaring met het begeleiden van de aankoop van vakantiewoningen in de Alpen. Globaal verloopt dit proces altijd volgens de volgende vier stappen:

romex stappenplan

Huizen Alpen: actueel aanbod bij Romex

Op dit moment ontwikkelen en verkopen we projecten in Oostenrijk en Frankrijk. Via onderstaande links bekijkt u direct het huidige aanbod:

Huis kopen Oostenrijk

Huis kopen Frankrijk

Luxe afgewerkte appartementen

Bij Romex Investments bieden we u niet alleen vakantiehuizen op de mooiste plekken van de Alpen, maar geniet u ook van een volledig afgewerkte woning in een luxueuze stijl. Alle appartementen zijn modern en fris afgewerkt en beschikken over ruime badkamers en keukens. De inrichting ligt vooraf niet vast; u bent natuurlijk vrij om uw appartement volledig naar eigen smaak in te richten.

Contact opnemen met Romex

Heeft u interesse in een van onze projecten of wilt u meer informatie opvragen? Neem gerust contact met ons op via 079 361 5927 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht