Huis kopen Kaprun

Koop een vakantiewoning in Kaprun

Kaprun is een prachtig gebied in Salzburg, vlakbij Zell am See. De appartementen in Oostenrijk maken uw dromen waar, het hele jaar door.

Alles verkocht
Appartementencomplex Kaprun Glacier Estate in Kaprun, Zell am See

Kaprun Glacier Estate ligt tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel in Kaprun en ligt in de buurt van Zell am See......

Redenen om een huis te kopen in Kaprun

Kaprun heeft prachtige skigebieden die als sprookjesachtig worden ervaren en het ligt vlak naast Zell am See. Zo heeft u twee fantastische skigebieden vlak bij uw appartement.

Kaprun in de winter

In de winter verkent u in Kaprun de pistes van de Kitzsteinhorn Gletsjer en het Schmittenhöhe skigebied.

Kaprun in de zomer

In de zomer bezoekt u de vele winkels, cafés en restaurants in Kaprun en Zell am See. Verder verkent u de natuur en kunt u meedoen met vele sportieve activiteiten.

Onze appartementen in Kaprun

In Kaprun vindt u ons Kaprun Glacier Estate. De accommodatie bevindt zich hooggelegen aan de rand van een berg, tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het skigebied Maiskogel. We hebben hier 8 luxe appartementen en 3 magnifieke penthouses, die variëren van circa 90 tot 190 m2.

Alle woningen in Kaprun zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept, hetgeen onze eigen verhuurorganisatie, Romex Restate, voor u verzorgd. De woningen zijn luxe en modern ingericht en zijn allemaal voorzien van een luxe Tieleman design-keuken, luxe badkamers, moderne meubelen, veelal een eigen privé-sauna, WiFi en een Smart-Tv.

Bespreek de mogelijkheden voor de aankoop van een huis in Kaprun

Wilt u graag een huis kopen in Kaprun, Oostenrijk? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U bereikt ons via 079 362 5822 of info@romex-investments.nl.