Het Zillertal is de perfecte locatie als u een huis wilt kopen voor de verhuur in Tirol. De Oostenrijkse deelstaat Tirol grenst onder andere aan Salzburg en Karinthië en is een van de populairste bestemmingen onder de wintersportliefhebbers in Oostenrijk. U bevindt zich al snel in de bergwereld door de vele dorpjes die te vinden zijn in het dal. De locatie is geschikt voor jong en oud, dankzij de vele verschillende activiteiten die hier te doen zijn. Vanwege de centrale ligging van de Zillertal Arena, kan uw huurder er gemakkelijk op uit trekken naar bestemmingen in de buurt.

Alles verkocht
Appartementencomplex Gerlos Mountain Estate in Gerlos, Tirol

Gerlos Mountain Estate ligt midden in het centrum van Gerlos tegenover het pittoreske kerkje en de dalafdaling.  .....

Alles verkocht
Appartementencomplex Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Tirol

Gerlos Alpine Estate is gelegen aan de rand van het dorp Gerlos. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over de Zillertal bergen en/of het mooie bergdorp .....

Alles verkocht
Appartementencomplex Residence Zillertal in Gerlos, Tirol

Het allereerste project van Romex is Residence Zillertal. Het ligt prachtig gelegen aan de rand van het gezellige, authentieke bergdorp Gerlos in Tirol, Oostenrijk......

Huis kopen Zillertal

Als u via Romex Investments een huis koopt in de Zillertal Arena, dan kiest u voor een luxe en comfortabele vakantiewoning. Naast de begeleiding van de aankoop van uw woning, zorgen we namelijk ook het hele jaar door voor de verhuur.

  • Professionele begeleiding bij het koopproces
  • Stel uw vragen aan een vertrouwd en vast contactpersoon
  • Laat het verhuurproces verzorgen door Romex Investements door haar eigen verhuurorganisatie, Romex Restate

Heeft u een vraag over investeren in een woning in Het Zillertal? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zillertal als wintersportbestemming

Een prachtig sneeuwlandschap, uitzicht over de bergen en een heerlijk zonnetje: in Het Zillertal zal uw huurder niets tekort komen. Voor echte skiliefhebbers in de wintermaanden is het dal perfect. Er zijn vele pistemogelijkheden, ruim 180 gondels en liften, én gevarieerde afdalingen.

Maar ook voor de avonturier in de zomermaanden is het een fijne bestemming. Het landschap is uitermate geschikt voor lange wandelingen, daarnaast zijn er nog vele andere avonturen te beleven. Kortom, het is voor zowel de skiliefhebber als de natuurliefhebber interessant om een huis te kopen in Zillertal.

Prachtige wandelingen en fietsroutes

Zoals u ongetwijfeld weet is Zillertal in de winter een prachtige bestemming. Maar ook in de zomer valt hier van alles te beleven. Zo maakt uw huurder in de zomermaanden prachtige wandelingen, waarbij hij of zij kan genieten van de meeste fantastische panoramische uitzichten.

Daarnaast zijn er vele fietsroutes te vinden van honderden kilometers lang die de mooiste plekken van Zillertal doorkruisen. Er zijn zowel vlakke routes voor de beginnende fietser te vinden als avontuurlijke routes voor fietsers met meer ervaring. Net als bij de pistes wordt de moeilijkheid van de fietsroutes aangegeven met kleuren. De blauwe route is bijvoorbeeld het makkelijkst en de zwarte route het meest uitdagend.

Het Romex concept

Wilt u een huis kopen in Zillertal en deze het hele jaar door verhuren? De woningen van Romex Investments hebben een authentieke Oostenrijkse uitstraling. Daarbij zorgen we ervoor dat onze woningen luxe uitstralen, modern zijn ingericht en erg comfortabel zijn om in te verblijven. We ontzorgen u volledig bij het verhuurproces. Bent u ook geïnteresseerd in een vakantiewoning buiten Zillertal? Bekijk dan ons aanbod appartementen in Oostenrijk.

Regelgeving Oostenrijk

In Oostenrijk gelden er andere regels met betrekking tot het kopen en verhuren van woningen dan in Nederland. Als u een huis wilt kopen in Zillertal, dan zal u zich moeten houden aan de Oostenrijkse regelgeving en wetgeving. In principe mogen alle inwoners van Europa in alle landen die behoren tot de Europese Unie een huis kopen. Dit betekent dat u met een gerust hart een huis kunt kopen in Zillertal.

Let er wel op dat u de Oostenrijkse regelgeving in acht houdt bij de verhuur van uw vakantiewoning. De regels verschillen per deelstaat. De huizen die Romex Investments aanbiedt in Zillertal, vallen onder de ‘gewerbliche’ regelgeving. Wat erop neerkomt dat u verplicht bent om de woning te verhuren. Woningen met deze bestemming zijn meestal gelegen in gebieden waar veel toeristen komen. Geen zorgen, we verzorgen het gehele verkoop- en verhuurproces voor u.

Neem contact op

Wilt u graag een huis kopen in Zillertal of meer informatie over deze investering? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 (0)79 361 59 27 of te mailen naar info@romex-investments.nl. We staan u graag te woord.