Wederverkoop

Bij Romex bieden we u de mogelijkheid om uw appartement via ons wederverkoopprogramma aan te bieden. Op deze manier kunt u uw investering terugverdienen en eventueel winst maken. Maar waar moet u rekening mee houden als u uw appartement gaat verkopen? Ons team begeleidt u graag bij de verkoop van uw appartement.

Bel ons

Appartement verkopen

Als investeerder bent u vrij om op elk gewenst moment uw aangekochte woning te verkopen. Bij Romex Investments begrijpen we dat de waarde van een woning stijgt met de tijd. In vastgoed stijgt de waarde echter niet altijd snel en daarom verkopen de meeste investeerders hun woning pas na minimaal 5 tot 10 jaar. U heeft meer kans op een waardestijging als u langer wacht met de verkoop van uw appartement.

Een vast contactpersoon

Bij Romex krijgt u een vast contactpersoon tijdens de verkoop die voor u de benodigde informatie bundelt en uitlegt welke keuzes er zijn gedurende het verkoopproces. Uw contactpersoon helpt u bij de overdracht van de juiste documenten aan potentiële kopers.

De verkoopprijs

Bij Romex heeft u de vrijheid om zelf de verkoopprijs van uw appartement te bepalen, maar het is wel belangrijk dat de verkoopprijs realistisch is. Als de verkoopprijs bijvoorbeeld te hoog is, waardoor de nieuwe koper geen rendement haalt uit de verhuur, behouden we ons het recht om de woning niet via Romex voor wederverkoop beschikbaar te stellen. Daarom adviseren we u graag over de meest strategische prijs die de marktwaarde weerspiegelt en tegelijkertijd aantrekkelijk is voor potentiële kopers.

Bepaalt u toch liever zelf de verkoopprijs? Onderzoek het huidige vastgoed in het gebied. Deze informatie kan u helpen om een realistische en eerlijke verkoopprijs vast te stellen.

Een makelaar vinden

Als we uw woning niet via Romex beschikbaar stellen voor wederverkoop, overweeg dan om een andere lokale makelaar in te schakelen. Veel Nederlandse makelaars zijn niet goed op de hoogte van de wet- en regelgeving in andere landen, daarom adviseren we graag een aantal makelaren die bekend zijn met de wet- en regelgeving.

Makelaars in Oostenrijk

In Oostenrijk vragen makelaars doorgaans 6% commissie over de verkoopprijs, waarbij 3% voor de koper en 3% voor de verkoper is. Bij Romex vragen we een commissie van 3% voor de verkoper, waardoor de verkoop aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

Juridische aspecten

Bij de verkoop van uw woning is het essentieel om rekening te houden met de juridische aspecten. Bij Romex Investments krijgt u toegang tot een groot netwerk van lokale juridische, fiscale en financiële adviseurs die u graag begeleiden bij het proces van het verkopen van uw appartement.

De staat van uw appartement

Wilt u uw appartement succesvol verkopen? Dan is de staat van uw appartement een belangrijk onderdeel van de wederverkoop. Zorg ervoor dat uw appartement zich in goede conditie bevindt, voordat u het te koop aanbiedt. Eventuele reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren kan de waarde van het onroerend goed verhogen.

Een Romex appartement kopen

Overweegt u de aanschaf van een appartement via ons wederverkoopprogramma? Neem dan contact op met Romex Investments. We plannen graag een kennismakingsgesprek met u in, waarin we uw wensen bespreken, het actuele aanbod delen en u alles vertellen over het koopproces van een appartement bij Romex.

Wensen

Hoe ziet uw ideale appartement eruit? Laten we samen uw wensen bespreken.

Aanbod

We begrijpen uw wensen en gaan actief op zoek naar het appartement dat perfect bij u past.

Bekijken

Laten we samen het aanbod doornemen en u uitgebreid informeren over de appartementen en de omgeving.

Kopen

We bieden u deskundige begeleiding op juridisch, fiscaal en financieel gebied bij de aankoop van uw appartement.

Neem contact op met Romex Investments

Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden van de verkoop van uw appartement? Neem dan contact met ons op via 079 361 5927 of stuur een mail naar info@romex-investements.nl. We bieden deskundig advies en helpen u graag om de juiste keuze te maken.