Aanstaande zondag 14 april: Ontdek de toekomst van investeringen in Spanje met Romex Investments!

  • Gepubliceerd op 9 april, 2024

Romex breidt uit naar Spanje 

Romex, onder leiding van Paul de Römph, bereidt zich voor op aanzienlijke uitbreiding na succesvolle jaren in de Alpen. Met meer dan 200 woningen op de markt en een huidige marktwaarde van ruim 85 miljoen euro, heeft het familiebedrijf een sterke positie opgebouwd. Romex heeft in Nederland een grote naamsbekendheid opgebouwd als dé projectontwikkelaar van de Alpen.

De verhuurtak telt momenteel meer dan 1.000 bedden. Sinds kort heeft Romex ook het 4-sterren Hotel Jakobwirt in Westendorf, Tirol in haar portfolio opgenomen. Romex wil haar business verder uitbreiden en haar markt verbreden.

Het bedrijf wil dit gaan realiseren door onder andere te gaan ontwikkelen op echt zomerlocaties. Met veel enthousiasme introduceert Romex Invesments het nieuwste project in  Villajoyosa, aan de Costa Blanca in Spanje.

Op zondag 14 april om 10:30 uur zal Paul in Business Class meer vertellen over het unieke project in Spanje.

Project Villajoyosa 

Het vissersdorpje Villajoyosa aan de Costa Blance staat bekend om de prachtige stranden en straalblauwe zee. Met meer dan 15 kilometer kustlijn, kan je de dagen doorbrengen op de meest mooie stranden aan de Middellandse zee. Van kleurrijke vissershuisjes tot historische architectuur, Villajoyosa is een dorp met veel charme en karakter.

De locatie is een bruisende badplaats tussen de bekende steden Alicante en Benidorm en is slechts 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante verwijderd.

Het inmiddels aangekochte grondstuk bevindt zich op slechts 20 meter afstand van het strand en de azuurblauwe zee. Het grondstuk is bestemd voor toeristische doeleinden en biedt de mogelijkheid tot de ontwikkeling van een luxueus 4-sterren plus appartementenhotel, bestaande uit ca. 40 appartementen, ondergrondse parkeergarage, lounge en bar, wellness voorzieningen met zwembaden en fitnessruimte. Vrijwel alle woningen beschikken over zeezicht.

Romex ziet hier de voordelen van investeren in een echte zomerlocatie. Met de mogelijkheid tot bijna het hele jaar door verhuur van appartementen (en tal van opties voor eigen gebruik), profiteert men van het microklimaat, waarbij de gemiddelde temperatuur zelfs in de winter rond de 20 graden ligt. Dit maakt het een ideale locatie om te overwinteren!

Vraag hier de prospectus van het investeringsfonds Spanje aan.

Het Investeringsfonds Spanje 

Middels het Romex Investeringsfonds Spanje wil Romex kapitaal ophalen voor dit prachtige en unieke grondstuk in Villajoyosa aan Zee aan de Costa Blanca. Inmiddels hebben wij al circa € 5 miljoen euro opgehaald binnen het fonds sinds november 2023.

Het grondstuk is recentelijk aangekocht met eigen middelen en heeft een kostprijs van € 6,5 miljoen euro excl btw. Er is nog circa € 1 miljoen euro nodig voor architect kosten, vergunningen, belastingen etc. In totaal wil Romex middels dit fonds een bedrag van € 7,5 miljoen euro ophalen voor het project Villajoyosa aan Zee in Spanje.

Om deel te nemen aan dit project wordt er een minimaal instapbedrag gevraagd van € 125.000,- voor een gegarandeerde rente van 6,8% per jaar. Deze rentevergoeding wordt elk kwartaal achteraf uitgekeerd. De looptijd van de investering bedraagt 36 maanden (3 jaar).

Het is mogelijk om het instapbedrag te verdubbelen naar € 250.000,-, € 500.000,- of meer.

Ook krijgen de investeerders het eerste recht van hypotheek. Daarbij krijgen de investeerders ook nog eens als eerste de mogelijkheid voor de keuze van een appartement. Inmiddels hebben al 20 participanten uit het investeringsfonds een optie genomen op een appartement.

Ook is onze Spaanse architect bijna klaar met alle plannen voor de ontwikkeling van een appartementenhotel en gaat binnenkort de bouwvergunningaanvraag indienen. De aanpassing voor het bestemmingsplan is mondeling al goedgekeurd door de regio Valencia. Ook de sloopvergunning voor de twee bestaande woningen op het grondstuk is afgegeven.

LET OP: met deze belegging wordt er belt buiten het AFM-toezicht. Er is geen vergunning- en prospectuspicht voor deze activiteit.

Lees hier meer over het investeringsfonds Spanje. Of vraag de prospectus aan.

Romex: Meest recent opgeleverde project