Romex Investments neemt een grote stap in de hotelbranche!

  • Gepubliceerd op 8 april, 2024

Onlangs heeft Romex Investments een grote en nieuwe stap gezet in de hotelbranche. Vanaf 1 november 2023 is Romex vol trots de nieuwe eigenaar geworden van het oudste hotel in Westendorf, Hotel Jakobwirt.

De visie van Paul de Römph

Sinds de overname kijken we enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Vanaf het begin heeft Paul de Römph benadrukt dat zijn ambitie is om het hotel naar een hoger niveau te tillen. Op 2 april zijn we daarom van start gegaan met de renovatiewerkzaamheden, wat voor ons het begin is van een nieuw en spannend avontuur. Met de renovatie willen we het hotel een nieuwe look-and-feel geven om een luxe ervaring te creëren voor onze toekomstige gasten.

Een luxe ervaring: de renovatieplannen in detail

Momenteel zijn onze interieurspecialisten, Egbert Ketelaar en Lindsay de Römph, druk bezig met het uitzoeken van hoogwaardige materialen en stoffen en het ontwerpen van de indeling van het hotel. Hun expertise en oog voor detail zullen een essentiële rol spelen in het creëren van een uitstraling die toekomstige gasten keer op keer zal verrassen. Bij het ontwerpproces staat het behoud van authentieke elementen van het hotel centraal, zoals het prachtige houten plafond. De stijlbenadering richt zich op het realiseren van een toegankelijke, maar tegelijkertijd luxe, moderne en warme uitstraling, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen zoals natuursteen en hout.

Het renovatieplan omvat de transformatie van alle 45 hotelkamers, waarbij elke ruimte een volledig nieuwe uitstraling krijgt. Van bedden tot aan de badkamers, vloeren, meubels, schilderwerk en behang, vrijwel alles wordt vernieuwd om een warme, luxe maar ook authentieke uitstraling te krijgen.

Vernieuwing van het restaurant 

Naast het renoveren van de hotelkamers omvat het renovatieplan ook andere ruimtes van het hotel. Het restaurant zal een nieuwe uitstraling krijgen, waarbij we streven naar een combinatie van gastvrijheid, warmte en gezelligheid, zodat gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een sfeervolle ambiance.

Wellness en ontspanning

De wellnessruimte zal worden getransformeerd tot een ruimte waar men kan genieten van luxe, comfort en rust. Er zal ruimte worden gecreëerd voor een Finse sauna met een prachtig panoramisch uitzicht over de wellnessruimte. Bovendien zal er een Turks stoombad geplaatst worden. Voor een verfrissende ervaring kunnen gasten genieten van de erlebnisdouches. Het zwembad zal op dezelfde plek blijven, maar krijgt uiteraard een moderne touch. De wellnessruimte zal een perfecte plek worden om te ontspannen en te genieten van een hete sauna of een verfrissende duik.

Een exclusieve toegang in de VIP-bar

Een ander bijzonder hoogtepunt van de renovatie is de VIP-bar die in de kelder geplaatst zal worden. Het doel is om deze ruimte om te toveren tot een plek waar toekomstige gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en geweldige muziek. We streven naar een authentieke en chique bar, waar stijl en elegantie centraal staan. Men kan prachtige eyecatchers verwachten en indrukwekkende wijnkasten die de sfeer van de ruimte versterken. De exacte details van de renovatie van deze bar houden we nog even als verrassing.

Toekomstige heropening 

Tijdens het zomerseizoen 2024 zal Hotel Jakobwirt gesloten blijven om de renovatieplannen voort te kunnen zetten. We streven ernaar om tegen het einde van het jaar de deuren van het hotel weer te openen, zodat toekomstige gasten kunnen genieten van een nieuwe en verfijnde vakantie-ervaring die de verwachtingen zal overtreffen.

Boek nu uw droomvakantie

Op zoek naar een onvergetelijke zomervakantie in Oostenrijk? Bekijk dan nu welke appartementen er nog beschikbaar zijn bij Romex Restate! Of u nu op zoek bent naar een gezellig appartement voor twee, een ruim appartement voor het hele gezin of een luxe verblijf met vrienden of familie, wij hebben voor ieder wat wils. Geniet deze zomer van de adembemende omgeving en de talloze outdoor activiteiten die Oostenrijk te bieden heeft. Bezoek onze website www.romex-restate.nl en boek vandaag nog uw droomvakantie!

Blijf op de hoogte! 

Wilt u op de hoogte blijven van de renovatiewerkzaamheden van Hotel Jakobwirt? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Linkedin onder de naam Romex Investments. Via onze sociale media-kanalen delen we regelmatig updates, video’s en foto’s over de transformatie van het hotel.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in een compleet getransformeerd Hotel Jakobwirt!

Romex: Meest recent opgeleverde project