Verkoop

Onze verkoop van vakantiewoningen beperkt zich uitsluitend tot de Alpenlanden, waarbij we met recht kunnen stellen, dat we gespecialiseerd zijn met betrekking tot Oostenrijk.

De verkoopbegeleiding van (potentiële) cliënten doen we in eigen beheer. In principe maken we geen gebruik van externe makelaars.

Elke (potentiële) investeerder krijgt te maken met één vast aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u terecht voor vragen, op- en aanmerkingen en het maken van afspraken. Hij of zij is de spin in het web en onderhoudt alle contacten rondom het betreffende project. Tevens komt u altijd rechtstreeks in contact met de eigenaren van ROMEX Investments, zijnde Joren Exler en Paul de Römph.

Middels ROMEX Investments krijgt u toegang tot een netwerk van specialisten op juridisch, fiscaal en financieel terrein. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende procedurele begeleiding, zowel in Oostenrijk als in Nederland. Bovendien hebben wij zeer goede contacten met diverse hypotheekverstrekkers ter plekke.

Graag nodigen wij u uit om ons aanbod van vakantiewoningen te bekijken (Zie hoofd: PROJECTEN).

Mocht u interesse en/of meer informatie willen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via deze website (zie hoofd: BROCHURES) of belt u ons direkt voor een afspraak (zie hoofd: CONTACT).