Ontdek de betoverende charme van Texel met Romex Investments!

  • Gepubliceerd op 15 maart, 2024

Stel je voor: een idyllisch toevluchtsoord te midden van de natuurlijke pracht van Texel, waar de rust van de omgeving samenvloeit met luxe en comfort. Romex Investments is verheugd om het nieuwste project in Nederland te presenteren: vier exclusieve recreatiewoningen aan de rand van de adembenemende natuurgebieden “De Slufter” en “De Muy”, vlak bij het pittoreske De Cocksdorp.

Dit is dé kans om de unieke charme van Texel te omarmen, maar wacht niet te lang! Met de huidige beddenstop op Texel is dit het perfecte moment om te investeren in een stukje Texels paradijs.

Wat maakt deze locatie zo speciaal?

De recreatiewoningen liggen direct naast de schitterende natuurgebieden van “De Slufter” en “De Muy”, waardoor je kunt genieten van een oase van rust en de volledige Texelse ervaring kunt beleven.

Elke woning is zorgvuldig ontworpen en smaakvol ingericht, met aandacht voor luxe en gastvrijheid. De vraagprijzen variëren tussen €799.000,- en €969.000,- V.O.N., exclusief inrichting/inventaris en BTW.

Duurzaamheid en ruimtelijkheid staan centraal in het ontwerp van deze luxe recreatiewoningen, die perfect harmoniëren met de natuurlijke omgeving van “De Slufter”. Hoogwaardige materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling en een duurzaam vakantieverblijf.

Benieuwd naar uw toekomstige vakantiewoning? Ontdek de mogelijkheden in de verkoopbrochure, met foto’s die een voorproefje geven van de sfeervolle inrichting van de bestaande recreatiewoningen.

In 2025 komt er een tweede gebouw bij, waar u de trotse eigenaar kunt worden van een prachtige recreatiewoning. Of u nu wilt verhuren, voor eigen gebruik wilt reserveren, of beide, bij Romex Investments zijn de mogelijkheden eindeloos.

Geïnteresseerd in deze unieke kans?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag de verkoopbrochure aan.

Romex: Meest recent opgeleverde project